Takze jsem tu a odpovidam. Ma to 16MB RAM, 14 dostupnych pro uzivatele. To znamena ze to ma jen 2MB heap, coz ma pak vliv na nektere aplikace - napr. prohlizece www apod. - je mozne ze nepujdou spustit. Co se tyce aplikaci - ano, vetsina bych Ti tam jet mela... I kdyz doporucim koupit si hodne rychle SD ci MMC kartuMimochodem slot Z31 neumi SDIO tudiz do nej nezapojis treba GPS apod. Dale - rozliseni. Aplikace jsou na tom ted tak ze bud existuji varianty zvlast pro lo-res, hi-res a hi-res+ nebo aplikace rozliseni detekuje sama a podle toho se prizpusobi. Takze zadne "ctvereckovani" v dusledku nejake konverze rozliseni nehrozi protoze takova konverze proste neni. Grafika proste neni tak jemna jako u modely s hi-res ci hi-res+... Na MP3 vykon dostacujici, na videa (i DivX) po jejich patricne uprave taky. Mno jinak se koukam na ceny na www.ahmobile.cz - Z31 za 5245.50, Tungsten E 6176, a Z71 (s fotakem) za 6533 - vsechno vcetne DPH. Pokud uz uvazujes o tom Tungstenu E, mozna by bylo lepsi dodat tech par stovek a koupit Z71... Je jen o necelych 1300 drazsi nez Z31 a ma fotak, lepsi displej... Zalezi na Tobe. Kdyztak zajdi do toho AH Mobile, nechaji Te tam ta zarizeni vyzkouset a uvidis...

Odpověď s citací