Citace Původně odeslal MisoSK
ty lama, ja som urcite nepocital s tym ze 5V bude pre niekoho novina,
no to je sice kraaasne ale napisal si to ...
chcel som tym povedat za aj takto to ide, a myslim ze s tym bez problemov uchladim vecsinu veci na trhu, a ak si niekto potrebuje suchat vtaka nad 4GHz alebo pod. to je us jeho problem.
ono to tak ide ale iba do urcitej miery .. tu sme na fore o OVERCLOCKINGU co suvisi s pretaktovavanim ak nevies, cize zvysovanim vykonu, frekvencie, voltaze .. stratoveho tepla ... takze nad cim si ty "suchas vtaka" fakt neviem ale vysvetlis my v buducej lekcii ako sa s tvojim systemom chladi tak napr 110W full load procesoru ja si to rad vypocujem a zahodim vodne chladenie
No a moje TICHO (to co poznam ) je ze ked pridem o 3:00 do izby tak neviem ci mam zapnuty comp.
...este dodam ze HDD jedine Seagate (vsetky ostatne znacky co som skusal bolo pocut) najlepsie volne zaveseny
mozem tomu verit .. a nemusim tomu verit .. ono totiz ak mas "generic" vetraky na 5V a nie su totalne vsetky klzne tak to pocut proste JE .. ak samozrejme nemas skrinu oblepenu protizvukovou izolaciou ale to si este asi neobjavil inak volne vysiaci hdd je zaruka skorej navstevy reklamacneho oddelenia tvojej oblubenej hw firmy
MC
P.S.> Prokop na Abit IS7 je 62 stupnov este celkom zima inak MisoSK kolko v tom mas V na akej frekvencii? presne ..