Citace Původně odeslal MisoSK
Citace Původně odeslal MadCap
no miso ale si nam to tu vsetkym ukazal co o tom nic nevieme diky ti za rady .. fakt ma nikdy nenapadlo ze mozem vetraky mat na mensich otackach ale vysvetli my ako bez "drahych vesmirnych a vodnych chladicov" uchladis tepelny vykon vysoko nad 100W a btw je ticho a TICHO a ja si myslim ze ty TICHO nepoznas
MC
ty lama, ja som urcite nepocital s tym ze 5V bude pre niekoho novina, myslim ze s tym besproblemov uchladim vecsinu veci na trhu, a ak si niekto potrebuje suchat vtaka nad 4GHz alebo pod. to je us jeho problem.
No a moje TICHO (to co poznam ) je ze ked pridem o 3:00 do izby tak neviem ci mam zapnuty comp.

...este dodam ze HDD jedine Seagate (vsetky ostatne znacky co som skusal bolo pocut) najlepsie volne zaveseny
no rozhodne s vetrakem na 5V neuchladis ani prumerne pretocenej procak! voda to je trosku jina trida, a kdybys ji nekdy videl nazivo tak bys neratal koniny..
Disky jsou nejlepsi ve WB a ulozeny v izolacni hmote jelikoz to zaveseni neresi hluk motorku..
zajimavy taky je ze se ti zda OK 62°C na procaku..

a tak priste nez se pokusis neco vyplodit, klikni tam nahoru na tlacitko hledat.. a nenadavej tady nikomu do lam nikdo nato neni zvedavej...¨

btw. ticho nepoznas dokud vodu nepoznas