Dik za vase prispeveky...

na zaciatku som si bol isty ze beriem ATi ale len som rozmyslal ci Sapphire alebo ASUS... no a padlo to na ASUS ale potom som pozrel par testov a bolo po mojom rozhodnuti ked som videl pretaktovanu 5700 Ultra tak uz somsi nebol isty.....a to som pozeral na viacerych strankach.......

P.S. K tej 5900 XT keby som uvazoval o nej tak uz si ju kupim hned a nepitam sa kamos ju totiz ma a videl som co to robi za divy....ale ide o to ze asi tak 2 tyzdne pockam lebo sak vieme ze maju prist nove grafiky a tie stare by mali ist dole tak aby som si potom netrieskal hlavu o mur.....

P.S. 2 Este k tej atine a vobec firme ATi a VALVE ked si myslite ze si kupite kartu a hned ked vyjde HL2 tak ju dostanete ste na omyle treba im poslat ustrizok fotokopiu ale orig. potom fotokopiu kuponu na HL2 potom registracny kod karty ci seriove cislo....a este par blbosti.

Ale to este nieje vsetko potm im este treba poslat manipulacny poplatok 10 Dolacov co je asi 300Sk (aspon to povedali jednemu nemcovi co im pisal ze ako to bude) pre postovne a balne a este nejake poplatky.
Takze to je pre ati nie velmi mudri krok lebo urite vela ludi si kupilo 9800 9500 9600 adt. aj hlavne kvoli HL2 no a teraz budu asi trosku dost sklamany.
Samozrejme verzia cez STEAM je zadara ale kto ma linku doma aby so mohol stiahnut mozno 2-3 GB ??