Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: S/PDIF IN zvukovka (GF2 se nějak vytrácí)

Standardní S/PDIF IN zvukovka (GF2 se nějak vytrácí)

Nedávno jsem si koupil k mému digitálnímu satelitu natáčecí zařízení(motor) a od te doby mi bzučí v reprácích. Mám totiž napojený zvuk ze satelitu přes cinche do jacku do zvukovky, na satelitním fóru mi řekli že tento problém odstraním propojením zvuku ze satelitu(S/PDIF OUT) do zvukovky co má S/PDIF IN optickým kabelem. Takže mám dvě možnosti, buď si dokoupit k SB Live5.1 přídavný panel od Hoontechu který stojí kolem 1800,- nebo koupit Herculesa Fortissimo II, ale nikde ho už nemají, nebo nejakou jinou s S/PDIF IN.

Poraďte kde sehnat GF2, dik.

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

GF2 maju (aspon ho mali) v CZECHCOMPUTERy

A kup GF 2 alebo 3 teraz vyšli nove drivre tak je pohoda[/url]

Standardní CzechComputer

No právě že v CzechComputeru jí už nemají, kurdec proč to fortissimo III nemá taky S/PDIF IN. Někdo tady mluvil o tom že by to šlo softwarově přepínat, ale nikdo se pořádně nevyjádřil.

Standardní Re: CzechComputer

Citace Původně odeslal DeEmEx
    No právě že v CzechComputeru jí už nemají, kurdec proč to fortissimo III nemá taky S/PDIF IN. Někdo tady mluvil o tom že by to šlo softwarově přepínat, ale nikdo se pořádně nevyjádřil.
    ide to tam uplne v pohode
    v Mail zalozke mas moznost
    vystupu a vstupu
    vo vyspupe su moznosti (od heaphones, cez 4.0, 4.1,5.1, konciac 7.1)
    vo vstupoch su moznosti (CD1, CD2, AUX, LineIN, DigitalIN, MIC, a este nieco)
    Digital IN - je prave ta tvoja optika co potrebujes

a pokial potrebujes Digital OUT - tak v zalozeke Others zapnes MiniDisc Mode a jedeeees
    AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ

Standardní

Je ve žlutém kolečku ten konektor o kterém se zmiňuješ jako o Digital IN o kterém si já myslím že je to S/PDIF OUT taky S/PDIF IN (softwarově přepinatelný?)

Dík za odpověď.

Standardní

Citace Původně odeslal DeEmEx
    Je ve žlutém kolečku ten konektor o kterém se zmiňuješ jako o Digital IN o kterém si já myslím že je to S/PDIF OUT taky S/PDIF IN (softwarově přepinatelný?)

Dík za odpověď.
    Digital sound input and output : Download any audio sources onto your digital audio devices

toto je na stranke herculesu

S/PDIF IN nieje Opticky ale normalny kablikovy priamo na tom plosaku, na tvojom obrazku je napravo uplne hore

Moja chyba asi sme sa tiez s predajcom nerozumeli, tiez aj na supporte Herculesu mi to tvrdili.

takze zhrnutie.

S/PDIF IN - nieje opticky
    S/PDIF OUT - je opticky

GF2 ma aj OPTICK S/PDIF OUT
    sem sa kvoli miestu uz asi nezmestil
    AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

to ze by F3 mohlo mit ten jeho jedinej Toslink prepinatelnej bud IN nebo OUT sem tady placnul ja, protoze teoreticky to mozny je, ale byla to jen ma domnenka, ale jak je videt nepotvrdila se.. on totiz ten Toslink nejspis umi i svitit i koukat, ale na F3 se jenom sviti, digitalni vstup mas opravdu jen na internim konektoru urcenej pro pripojeni k mechanice, ale da se to jednoduse vyvest ven, je to standardni SPDIF, muzes to tahnout do tvyho sataku po normalnim stinenym kabelu a na druhym konci bude nejspis jeden cinch
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Senior Member mince
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní

KONEČNE SA TO VYJASNILO !!!!

Takže si sa mylil Loki12 , nevadi ... ešte som tu kartu nekupil )))

Standardní

Citace Původně odeslal cLiVe
    KONEČNE SA TO VYJASNILO !!!!

Takže si sa mylil Loki12 , nevadi ... ešte som tu kartu nekupil )))
    mylil som sa, budem sa zato smazit v pekle

ale tie HOVADA Z HERCULESU mi to tvrdili az do dnesneho dna, je pravda ze som sa nepozerla do toho Toslinku ci tam svieti alebo nie, ale teraz je to uz jedno (ale aj tak sa tam kuknem)

JA TO NECHAPEM - GF2 ma OPT in/out ale nie analog 5.1 a GF3 ma analog az 7.1 ale len OPT out. GF2 ma efektny vystup na takom kabliku miesto na opt in/out a na GF3 daju klasicke vystupy (jack) a miesto na game port a OPTin nieje.
    KRISTE PANE co su to za ludia. To nemozu jednoducho urobit jednu kartu a potom dalsiu v poradi len vylepsit?
    ved to je taka hlupost ako by na skode 120 dali 5 rychlostnu prevodovku ale len 3 kolesa (4 s rezervou ) a na skode 125 daju 6 kolies ale len 4 rychlostnu prevodovku

HOLT NEMOZEME MAT VSETKO

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

jestli se ti neco nelibi, kup si Game Theatre XP tam mas vstupu a vystupu ze by se z toho jeden po***

proste Fortissimo II udelali skvelou kartu se spoustou moznosti a super cenou, jenze pak zjistili, ze ty super veci navic drtivou vetsinu lidi nezajima, ze je zajima jen co nejvic kanalu no a udelali kartu takovou, jakou si trh vyzadal.. muzeme bejt stastny, ze vubec nejaky Fortissimo II existovalo a my si ho mohli za hoodne ferovy prachy koupit..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní

ja som tiez isiel naprv do fortissima 2

potreboval som opt/out kvoli MD a nechcel som audigy a nejake tie hovadiny dokupovat, alebo som rozmyslal nad zolltrixom

no a potom som videl na krabici 5.1
    doprcic ved ja uz 3 roky jazdim na sluchdlach tak by som si mohol kupit nejake tie chrastitka. tak som si hned kupil Genius 5.1 HT a....
    ... ostatne uz asi poznas

ja mozem na opt/in kadit - v zivote som do pc nic ineho netlacil ako len cez cd alebo fdd alebo hdd.
    nikdy v zivote som ani nepouzil mic ani line in.
    ani poriadne neviem akoby som to vyuzil.

takze tak

Standardní Důvod pro optiku

PRO GLASSMANa: pokud povedu ze satelitu(přes Cinche) jakýmkoliv kabelem co má v sobě kov(měď) do zvukovky tak se mého problému s bzučením v reprácích nezbavím, potřebuju to právě vést tou optikou ve které není kov a tudíž i žádné rušení od motoru do kterého vede ze satelitu vyšší napětí(kvůli ovádání motoru) a hned po tom samém kabelu zpátky od konvertoru(LNB) přes motor do satelitu signál, no kvůli toho napětí mi vzniká to bzučení v reprácích, Ufff už nevím jak jinak to mám popsat ten můj problém.

Podívejte se zde, tu jsem to psal do satelitního fóra: http://satelite.eu.org/showthread.ph...&threadid=5356

Ale ješťe potřebuju vědět kde jí mám sehnat tu Gamesurround Fortissimo II, nikde už není. Ani v CzechComputeru

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

bzuceni v reprakach rozhodne nebude, ale pokud je ta tvoje rusicka natolik ferova a bude rusit dokonce i jednicky a nuly posilany po koaxu, tak klobouk dolu krom toho, ten problem co popisujes se urcite da nejak vyresit, nejak odstinit apod. zeptej se nejakyho elektrotechnika.. ja ti taky nedovedu rict jak na to, ale normalni funkce daneho zarizeni to urcite neni a tudiz to jde zcela jiste nejak odstranit..

Standardní

No jedničky a nuly to neruší to ne, ale já grabuji videoklipy z toho saťáku a to uplně v té nejlepčí kvalitě, no když mám kvalitní video tak chcu mít i kvalitní audio, které je u digitálního satelitu vysílané v CD kvalitě. No a prostě to nahrávám i s tím bzučením, což nechcu. Přikládám zde ještě obrázek jak to vypadá v zadu. No taky chcu tu optiku ohledně filmům co jsou vysílány Dolby Digital 5.1. Jinak mám repráky DTT 2200 (5+1) od Creativců.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém (nejen) se statickou elektřinou a (nejen) USB
    Založil Arthur Dent v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 07.08.2008, 13:21
  2. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  3. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9