Slyšel jsem že ty od Creative nejsou nic moc , prý s jinými má mnohlem větší výkon (akceleraci) co je na tom pravdy??
Slyšel jsem že ty od Creative nejsou nic moc , prý s jinými má mnohlem větší výkon (akceleraci) co je na tom pravdy??
P4 Prescott 2.8GhzA FSB 640Mhz
ASUS P4S800 BIOS 1.7 ,
Barracuda 40GB+120GB, Audigi EZ
256MB Kingston DDR 400Mhz CL2
PixelView FX5200 @ 300GPU;435DDR
Hlavne sou strasne zabugovany...
to nevim,ja pouzivam ty webupdate_xxx (nevim co je to za verzi ale takhle se menuji),ty novejsi me delaj problemy...
No o takový ovladačích jsem nic neslyšel. Existují kX drivery (kx Project), ale ty právě prakticky žádnou akceleraci nepodporují a jsou zamřeny na kvalitu zvuku a hodí se spíše na poslech hudby či pro muzikanty, rozhodně ne k hraní her - nepodporují EAX, HW DS3D atd.Původně odeslal MR.AK
Pak můžeš ještě použít spec. upravené ovladače z Audigy2 ZS - thread o tom je někde tu na fóru (myslím v Ovladačích). Ale nic tak božího to nepřináší - max trošku lepší zvuk a nová hejblata v mixéru.
Osobně používám klasické Creative drivery pro Audigy1 - stažené z webu soundblaster.com. Poslední drivery podporují EAX4 (např. v Cmr4) a nenašel jsem na nich nějakou závažnou chybu.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)