MS Opice jsem si nezamiloval hned od prvniho(a jedineho) nainstalovani. Vsechno co tam je je udelane presne tak debilne, ze nez se k tomu clovek dostane tak ho malem chytne slak mYokardu. Standartne je vse "ergonomicky prizpusobeno" tak, ze by se z toho jeden picnul. Navic to ma tendence zazrat se do systemu, rikaj tomu "integrace". Druha stranka veci jsou funkce, kterychkutecne cely balik ma tunu a skutecne i funguji. Obcas je sice uzivatel odkazan na to co mu program predohodi, ale coz... Uz delsi dobu jedu na OO a jsem spokojen. Jel jsem uz na Star Office, takze jsem si stacil zvyknout. Osatne na OO me hned upoutalo to, ze se skutecne clovek intuitivne, logicky, vetsinou dopidi k tomu co chce. v 90% je to otazka RMB clicku. Co me namichlo, kdyz jsem psal diplomku bylo to, ze to neumelo udelat jeden graf co by se fakt hodil. A to je asi tak k nedostatkum a chybam, proste nekde neco chybi, nebo neni zatim poradne podporovano. Program zmakne slusne portovat i M$ formatu, ale nesmi se to prehanet. Absolutne genialni je delani vzorcu, to proste muzu. No a jedna z hlavnich veci je to, ze je cely paklik pekne zadarmo. Bohuzel, komplikovanejsi veci si na tom clovek nelajzne delat, pac kdyby to musel, nedej buh, nekde editovat tak by nic nevyrobil. Integrovana PDF tiskarna je absolutne cool. Celkem bude asi zalezet co na tom kdo dela. Obecne si myslim, ze vetsina lidi asi pise obcase nejakou tabulku a grafik. Takze neni celkem duvod porizovat nejaky Opice.