Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: SNMP + MRTG

Standardní SNMP + MRTG

Potreboval bych konfiguraky k temto aplikacim - chtel bych monitorovat eth0 sitarnu, ale bud grafy neukazují nic, nebo kraviny. Nevim presne, jestli je chyba v SNMP nebo v MRTG...
    Komu to funguje, PLIIS HELP...
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Standardní

SNMP ti nezobrazi nic, nebo spravnou informaci. Takze tam chybu nehledej , ale muzes si to overit pomoci snmpget nebo snmpwalk.
    S MRTG ti neporadim, to je podle mne marne (prilis dlouhy interval obnovy dat, vhodne tak na denni a delsi grafy). Spis vbehni na web http://rrdtool.org, a podivej se na RRD World, tam si vyberes. Podle mne je vyborny SICM, i kdyz pocatecni konfigurace je trosku slozitejsi (ale konfigurak je hezky komentovany)

Standardní

nabehni ma moju stranku http://lopo.losys.sk tam do sekcie texty a je tam postup ktory som spisal
    dufam ze bude stacit

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Pripadne (pokud to jeste nekdo nesmaz) neco najde v sekci site, neco jsem tu psal ohledne RRD a spol. Existuje na to spousta aplikacek, nektery ale dost zatezujou system = nepouzitelny na strepech.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

o rrd tu je, skousel sem to podle toho, ale jelikoz sem linux lama tak se mi to nepovedlo. Jestli se s tim nechces babrat a prichazet na to proc ti to nefunguje tak staci nainstalit rrdtool+hotsanic kterej udela vsechno za tebe.

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání