Citace Původně odeslal sisi
No takze som cez vikend nasadzoval toho Zalmana 7000A-Cu. Kedze to este minimalne jednu osobu (udajne) zaujima, spisal som svoje "dojmy". Skratena verzia celeho pribehu je - ide to. Ta dlhsia je asi takato:
1. Na doske su pri minimalne dvoch dierach velmi blizko umiestene citlive suciastky - hlavne miniaturne odporove polia. Preto som povyrezaval tie papierove podlozky tak, aby netlacili na tieto miniaturne suciastky - obrazok.
2. Bohuzial sa zda, ze tieto suciastky na jednej strane socketu jemne zavadzaju aj tomu "nosicu", ktory sa do dier na doske upevnuje. Pre istotu som teda jemne zbrusil "nozicky" toho nosica - obrazok.
3. Dalsim problemom je spona, ktora pri odporucanej orientacii chladica naraza na konektor paralelneho portu. Su dve moznosti... bud z nej trocha na vhodnom mieste ufiknut (to som nechcel), alebo chladic nainstalovat "opacne". Je pravda, ze takto chladic nesadne stopercentne presne na stred socketu, ale rozdiely su milimetrove. Po zhodnoteni plusov & minusov som sa rozhodol pre druhu moznost a vsetko dobre dopadlo - obrazok.
Tot vse...
Tak to je teda fest na těsno díky za info, ale radši si nechám vodníka