Citace Původně odeslal ripper
phpEd
samozrejmosti: FTP client pro upload, code explorer (kde sou jaky fce a includy/requiry), konfigurovatelny zvyraznovani syntaxe (jak seznam klicovych slov a funkci, tak barvy a styl pisma), celkem kvalitni nastaveni, prepinani mezi zvyraznovanim syntaxe PHP/HTML, prace v projektech, moznost vyhledavani v celym/vybrany casti souboru/adresari/projektu, upload souboru/projektu, doplnovani kodu - funkce z php i definovany - se seznamem parametru, strucnym popisem (na 1 radek) a verze php, od kdy je dostupna
dalsi: databazovy ucty (pripojovani na db, vypis...), integrovanej server apache s php, moznost debugu (krokovani, breakovani, watch), code templates, reference/manualy HTML 3.2, 4.0, 4.01, XHTML (primo z W3C), PHP 5 (z php.net), MySQL - vsechno offline samozrejme, s vyhledavanim

hlavne se mi s nim dobre dela a neni to zadnej vseumel editor, na kterej je potreba shanet patche, ale je primo zamerenej na php
a to hlavni: je trial na 30 dni zdarma, takze se da "vyzkouset"
Minuly tyden jsem si to stahnuj a zjistil jsem ze je to uplne super) Jeste by to mohlo mit nekde seznam uz pouzitych promenych jako php expert (http://www.ankord.com/)