Se Spajdrem jsme si situaci uz vyrikali pres SZ a ICQ. Veci nejsou tak cernobily a pojmy jako Doporucena cena osvetleny a podminky recenzovani pro ceskej web taky.

Doporucena cena je tam pro ferove srovnani a je urcena dodavatelem. Nejlevnejsi si musi uz kazdy najit sam, mela by byt mensi nez doporucena. Proto i v zahranici je treba 399 USD a ne cena 349.90 USD z nejakeho i-shopu (priklad).

Rict, ze Martin Stepanek neni dost kompetentni pro test. grafik bylo podle me hodne prehnane, proto asi i prehnana reakce (supi ) i z me strany, i kdyz pro SHW nepisu a jsem vlastne konkurence. A nebojte, zadne prehnane penize (zvlast vzhledem k casu co to opravdu zabere se vsim vsudy) za to nejsou prehnane placeni, kdokoli ma moznost si to overit. Vsechny tri servery - Zive, PCT i SHW budou mit ucite zajem o spolupraci, staci neco stvorit.

Vesele se muzete pustit do dalsi recenze:
http://www.fi.muni.cz/~xjahoda/hw/Sa...o/x800pro.html
co zitra vyjde na Zive.

Hlavne nevynechejte cast Testovaci sestava, ktera vysvetluje, proc jsou grafy tak zflikovany.

Jinak jsem pripraven na kritiku, kdyz vezmete v potaz necely den na testy, co nam ze Sapphire vicemene doprali (a karta sla dal do jinych zemi) a to, ze byl v danou chvili sehnat dalsi silne grafiky na srovnani a moct tak pouzit modernejsi a narocne testy.

Za cokoli jineho me klidne kamenujte Mail, SZ, ICQ, ... nebo si pockejte na diskuzi na Zive

Citace Původně odeslal Lukoborec
Citace Původně odeslal Spajdr
Citace Původně odeslal Lukoborec
Citace Původně odeslal Spajdr
Citace Původně odeslal Pavlis
Hmm, jsem tam nechal komentář
Vsem, co to necetli vrele doporucuju tuhle "malou" debatu

2 Spajdr: ti se na tebe vrhli jako supi

Je fakt, ze to nemela byt recenze, ale jen predstaveni, nemelo cenu to jakkoliv komentovat nebo se dokonce branit. Vetsina tech lidi mi pripadala, jako by si nasla svou obet, tebe
No jo, pěkně jsem si tam pokecal
Rict se ale musi, ze kvalita recenzi na grafiky na svethardware stoji za velkej prd. To, ze za to nekdo bere prachy a dyz ho nekdo kritizuje, tak vytahuje mylky z ciste amaterske cinnost, je absolutne neprofesionalni a hovori za vse.

Timto nechcu podlejzat nasemu milemu modovi, ale rict sem to musel.