2 Pet Sild z tohoto tématu http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=56481 se dozvíš, že se sluchátky nejsem moc spokojen a chtěl jsem aby prodejce mě vrátil peníze. Vzhledově a provedením sluchátka Medusa 5.1 jsou kvalitnější než ty tvoje.
Nyní odpovědi na tvé otázky:![]()
1. Hlasitost na ovladači sluchátek jde nastavit zvlášť front,rear, centr/bass/ jelikož sluchátka dost na maximum šumí mám to stažené/ šum způsoboje dodávané krabička/zesilovač/
2. na krabičku /zesilovač/ lze připojit i repro takže odpadá nutnost pořád vytahávat jacky + pro sluchátka Medusa![]()
3. sluchátka mají sametové náušníky takže se uši nepotí jako v případě kožených náušníků opět další + /jinak mě též moc sluchátka nesedí/
4. zvuk je zvláštní, basy nic moc/spíš se sluchátka klepou, vibrujou to jsou basy/, výšky taky nic moc, 3D efekt ve hrách je dost dobrý, poslech hudby slušný, a DVD a filmy taky ujdou. Doporučoval bych pokud máš možnost sluchátka někde poslechnout tak to udělat, aby jsi pak nebyl zklamaný.
Co se týká zvuku tak kamarád má sluchátka Technics za 700,-- a ty hrajou daleko lépe něž Spedlink Medusa 5.1.
Ahoj jfk