30 dni se zacina pocitat, od dne nasledujiciho od dne uplatneni reklamace... takze treba 1.vniho kvetna to uplatnim, lhuta zacina bezet od 2. takze 32. by mela by reklamce na stole..., kveten ma 31 dni, takze mi jsou povini do konce pracovni doby 1. cervna vyridit reklamaci, pokavad to nestihnou do pulnoci, reklamace je totiz prvniho vyrizena, jeli zbozi pripraveno k odberu, nebude li tudiz pripraveno do konce zaviraci doby k odberu, tak maj smulu... i bych is tam pocka...
Kdyz by 2.tvrdili ze zbozi tam bylo, tak ja spolu s svedkem (dulezite) tvrdim ze zbozi mi nevydali, protoze tam nebylo... jinak bych si ho prece vzal... v tu chvili ma ale prodavajici zbozi ktere neche a prachy ktere chce a clovek ma v t chvili jenou moznost a tou je SOUD...

Cili: pokavad mi 30-ty den nebudou moci vyrobek dat, tak 31 den uz nemame o cem mluvit, cekal jsem dokud jsem mohl

jeste jedna perlicka od Mgr. Pelikana
Třicetidenní lhůta pro vyřízení reklamace
Pokud do 30 dnů od přijetí reklamace nedošlo k jejímu vyřízení včetně odstranění vady, máte podle § 19 odst. 3 zákona o ochraně spotřebitele ve spojení s § 622 odst. 2 obč. zák. právo odstoupit od smlouvy, anebo můžete namísto toho požadovat výměnu zboží za bezvadné. Prodejce je povinen peníze Vám vrátit do druhého dne od výzvy.