Hledal sem, nenasel a tak se ptam k cemu je dobrej, a jak je zapojenej konektor J1 (ten bílý)
v manualu o nem nic nepisou![]()
Hledal sem, nenasel a tak se ptam k cemu je dobrej, a jak je zapojenej konektor J1 (ten bílý)
v manualu o nem nic nepisou![]()
Naposledy upravil vogo; 31.10.2006 v 15:32.
| AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |
tak jsem zkusil google a predstav si, tam to pisou http://www.google.com/search?hl=en&l...in&btnG=Search
zkus to taky nekdy prosim![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
mno mozna sem natvrdlej ale nic sem nenasel,sory ale azbuku neprelouskam, tak bych prosil o preklad, a nejakej popis jednotlivejch pimuPůvodně odeslal mISHA
![]()
| AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |
tak nevim, zadnou azbuku jsem tam nevidel. a byl to hned prvni odkaz. jedna se o specielni konektor pro pripojeni nejakeho IO panelu ( tusim live drive II ).
mno ja se ptam jak se zapojenej, to ze je to liveI´drive II mi dosloPůvodně odeslal mISHA
![]()
no tak musim rici, ze jsem ti trosku krivdil. prosel jsem jak azbukou tak japonstinou a zkoncil jsem u tohoto http://www.mycable.co.kr/item_04.php?it_id=597
z toho me vychazi ze ten konektor se menuje "spdif pcm digital din" nebo "mini din 9 pin"
creativ ma vsude tu verzi, kde je klasickej 26 pin header na prave strane karty ( klasika ) a jako by ani neznal tuhle verzi.
nejlepsi na tom je to, ze sem tu mel dve SB0220 a presne jak je na netu > jednu s tim bilym konektorem vedle TAD_IN a jednu klaickou. nechapu.
btw zkus ted zas hledat chvili ty. ja se na to mrknu az bude cas pak.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)