Stabilita stojanu??.....asi takhle.Původně odeslal proj
Pri kolme poloze moc stabilni neni, ale pokud je jistota, ze se ti o to nebude cosi opirat ... tak to vitr nesfoukne....vichr uz by mohl.
Druha poloha je mirne, ale opravdu mirne naklonena a stojak je tak 30° odchylen a je to velice stabilni (tu pouzivam asi nejvic).
Treti poloha ja asi 60° a stabilni je to az az, ale LCD spis lezi nez stoji.
Libi se mi to vic nez stojan. Uz kvuli prenaseni nebo pripadne montazi na zed (stojan staci dat do kolme polohy a muze se zacit sroubovat)
Celkove LCD na me dela cim dal tim vetsi dojem.
Pri scrolovani stranek WWW postrani listou je sice text mazli, ale precist se da i pri pretahovani...cili neni to tak hrozne.
Bohuzel zatim jedu na analog a dneska budu mit uz propojeni DVI.
Otoceni o 90°...to je problem a hledal jsem kvalitni monitor, ktery by to mel....ale jediny, ktery se mi libil byla vetsi 19" BenQ FP991 za 20800,- s DPH. Ma skvele parametry, nataceni a contrast 300cmd a jas 700:1.
Jedine 2 minusy byli desna moznost montaze na zed a pomala odezva 25ms. Popravde je moje EIZO celkem rychlik....ale da se to s tim BenQ taky prezit....obraz ma taky spicovej.
Bohuzel jsem hooodne pospichal s koupi (mel jsem pujceny monitor a musel jsem jej vratit) a tohle EIZO se mi jevilo jako nejlepsi reseni za bomba cenu 16250,- a 5let zaruky...opravdu nestezuji si....a jsem rad, ze jsem se konecne rozhodl s koupi.