Citace Původně odeslal Thomas
Puvodne nova R9200 VIVO, pak stara a pofiderni GF2MX a pak znovu ta prvni, pak to zase po pripojeni HDD a CD-ROM znovu neslo (vubec se nerozbehl) po opetovnem vypojeni a zapojeni HDD slo no prosto pohoda ktera nekonci
Nevim jestli je to ten samej problem co mam ja ale mne se stava ze zapnu komp disk porad sviti ale komp nechce nabehnout. Pak to vypnu a zase zapnu a pak disk horko tezko nabehne. A vcera kdyz sem hral NFS tak se disk za jizdi vypnul pak se okamzite zapnul a pak se zase vypnul a tak to cvakalo pokud sem nevypnul zdroj. Pak sem to zapl a nabehlo to v pohode. Disk sem kontroloval diagnostickym softverem a jak smart status tak povrch disku Ok i kdyz je pravda ze v posledni dobe dost rachoti ale to je u tohohle typu disku vzhledem na suntove loziska normalni. Taky 3dmark se mi seka stylem ze to vytuhne ale jde cez alt tab prepnout na plochu ovsem 3dmark se jako proces zabit neda takze to musim restartnout. Nevi nekdo cim by to mohlo byt. Procak mam starej tyden, deska ma dva mesice a vcera sem opravil zdroj(nafouknute kondiky) a porad to obcas dela psi kusy. Tyhle problemy sem na 8kra2i vubec nemel.