Citace Původně odeslal riksa
Citace Původně odeslal Hamacek
No jo, ale ja psal o "normalnim" kameném obchodě ne o internetu. Navic stejne to jiste nemeni nic na tom, ze zbozi musi prvne vratit. Ne si stezovat "chatarum". Toho ingu si nech mas taky pravo chodit do skoly.
to dozajista mam a taky toho vyuzivam. jen nemam pocit, ze bych se musel predstavovat titulem, protoze ten te chytrejsim nedela (muzu te ujistit, ze si na vizitky "mgr." nedam)

chci zbozi vratit, ale
jak udelat kampan
tohle je snad burt, ne? my mu v tom nijak nepomuzeme - to je vztah mezi jfk a tim obchodem a kde neni zalobce, neni soudce. tady jde primarne o to rict, ze ten a ten obchod nefunguje korektne - coz je v trznim prostredi jediny mozny postih nekorektni firmy ze strany zakaznika (krome vymahani svych prav u organu k tomu urceneho).
Máš recht a o to mě v tomto threadu šlo. Informovat a tím varovat ostatní před neseriózní firmou. Předběžně tuším jak by vrácení peněz probíhalo. Já bych jim sluchátka poslal a oni by je vrátily jako opravené z reklamace. Což mě do telefonu prodejce řekl/ vezmeme je pouze na reklamaci,ale peníze nevracíme/. Peníze bych nedostal a ještě bych zaplatil za poštovné. Chraň je bůch zda v záruční době se sluchátka rozbijou. Okamžitě je posílám na reklamaci jfk