Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 55 z 55

Téma: ???? Nove 9800Pro nejdu taktit ????

Standardní

Citace Původně odeslal honzanun
    Mám takový problém.

Když chci naflashovat svoji Sapphire 9800Pro na XT, tak mi to vždy hodí v Dosu hlášku: Error 0FL01, press 1 to continue. Po zmačknutí jednišky mě to přeruší flashování.

Navíte někdo, co dělám špatně Bios mám přesně ten, co má jít na moji kartu (paměti Samsung).

Budu vděčný za rady.
    Jaký pouzivas program na flashovaní ? Já jsem pouzil flashrom v 2.17.
    je to uplne jednoduchy, restaruj do dosu (predtim si vytvor adresar do ktereho nakopiruj flashrom2.17.exe a patricny bios, ktery si pojmenuj napr. R9800xt.rom). Pak uz jen staci napsat prikaz FLASHROM -p 0 r9800xt.rom a melo by to fungovat ... ted uz to snad zvladnes
    C2D E6600 2.4ghz@3.2ghz 1.25V Gigabyte 965P-DS4 ScytheNinja rev.B, 2048MB DDR2-800 kingstone hyperX CL4, POV 8800GTS, HDD WD2500KS 250GB, DVD Toshiba 16x48,*Nikon D70, nikkor 18-70ED, Velbon CX-440, 4GB CF

Standardní

Citace Původně odeslal Mac Manar
    Citace Původně odeslal honzanun
    Mám takový problém.

Když chci naflashovat svoji Sapphire 9800Pro na XT, tak mi to vždy hodí v Dosu hlášku: Error 0FL01, press 1 to continue. Po zmačknutí jednišky mě to přeruší flashování.

Navíte někdo, co dělám špatně Bios mám přesně ten, co má jít na moji kartu (paměti Samsung).

Budu vděčný za rady.
    Jaký pouzivas program na flashovaní ? Já jsem pouzil flashrom v 2.17.
    je to uplne jednoduchy, restaruj do dosu (predtim si vytvor adresar do ktereho nakopiruj flashrom2.17.exe a patricny bios, ktery si pojmenuj napr. R9800xt.rom). Pak uz jen staci napsat prikaz FLASHROM -p 0
    r9800xt.rom a melo by to fungovat ... ted uz to snad zvladnes
    Tak už se mi to povedlo. Ale na to XT biosu to nebylo moc stabilní, tak sem tam vrátil raději ten původní

Nemáte někdo nějakej fígl na to, aby to s tím XT biosem běhalo stabilně? Mě to ATitool nastavil na stejný frekvence, jako předtím

Standardní

Když jsem dal XT bios, tak mi to v ATItool našlo frekvence paměti ještě nižší, než na Pro biosu

Po nahození orig. biosu se mi max. frekvence paměti v AtiTool zvedly z 720Mhz na 750

Jak je to možný

A nevíte někdo, kde seženu Bios na Sapphire 9800XT 128MB Samsung?
    Hledet jsem tady n fÓru dával, ale ty odkazy buď nefungují, nebo ten bios není přesně označený, že je to Sapphire XT 128MB Samsung...
    Nechci si do karty nahrát něco, co by mě jí zničilo...

Standardní

no ja by som rad podotkol, ze atitool nie je vsemocny program, to ze ti najde nejake hodnoty este neznamena ze sa tym musis riadit, ja osobne sa spolieham na svoj zrak, pustis si nejaky test a bud tie artefakty vidis alebo nie, a stabilita sa posudzuje jednoducho

Standardní

Citace Původně odeslal Crazy Horse
    no ja by som rad podotkol, ze atitool nie je vsemocny program, to ze ti najde nejake hodnoty este neznamena ze sa tym musis riadit, ja osobne sa spolieham na svoj zrak, pustis si nejaky test a bud tie artefakty vidis alebo nie, a stabilita sa posudzuje jednoducho
    S tim nelze nez souhlasit, ATI tool lze pouzit jako doplnek, ale rozhodne bych na nej nespolehal. Me se nejvic na testovani osvedcil Nature test v 3DM03 a porad cumet na vodu, tam se mi artefakty objevi vzdy jako prvni i kdyz vse ostatni jede OK.
    MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání