20.1.2003 som si kupil hdd Maxtor a vcera mi odisiel /asi elektronika/
to teda vela nevydrzal![]()
moze mi niekto prosim povedat ci sa mi nan vztahuje zaruka? pocul som ze je na vsetky hadre iba rocna...
dik
20.1.2003 som si kupil hdd Maxtor a vcera mi odisiel /asi elektronika/
to teda vela nevydrzal![]()
moze mi niekto prosim povedat ci sa mi nan vztahuje zaruka? pocul som ze je na vsetky hadre iba rocna...
dik
Barebone MSI Mega 180,
zaruka je vzdy na dokladu o koupi (ktery budes k reklamaci potrebovat). co k tomu rict vic.
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
to neni tak uplne pravda: z povahy veci je zarucak potvrzenim o tom, ze ti bezi zarucni doba a blocek je potvrzenim o tom, ze vzniklo zdanitelne plneni. v ceskym obc.zakoniku se o tom pise v § 620/3: "Na zadost kupujiciho je prodavajici povinen poskytnout zaruku pisemnou formou (zarucni list).....umoznuje-li to povaha veci, postacuje namisto zarucniho listu vydat kupujicimu doklad o zakoupeni veci..."Původně odeslal daso
z toho se da dovodit, vyse uvedene: zaruka vyplyva ze zakona (nebo ze smlouvy, je-li delsi) a prokazuje se primarne zarucnim listem a neni-li ho, dokladem o zakoupeni veci. ze vetsinou staci jen doklad je vec jina, protoze podle data koupe se zjisti, je-li zaruka nabo ne...
2lol: v tomhle ti nedokazu poradit, protoze upravu zaruk muzete mit na slovensku mirne odlisnou. nicmene ti doporucim, aby ses podival po zarucaku/dokladu, jak dlouha ta zaruka je - treba bude delsi. nez zakonna. obciansky zakonnik na webu urcite je![]()
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
dnes mi nabehol, a zatial fici...pritom som ho vcera skusal zapnut aspon 5x,a nehlasil sa ani ked som nabutoval z FDD..
![]()
Barebone MSI Mega 180,
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)