Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Co mam reklamovat?PLEASE HELP

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní Co mam reklamovat?PLEASE HELP

Prosim!Kopíroval jsem si fotky ve wincomanderu a najednou mi vypad obraz a monitor napsal"NO SINAL" tak jsem po slepu vypnul komp.Zapnul sem ho znova a zase NO SIGNAL.Vzal sem grafiku ke kamovi a u nej nesla.Tak sem si pujcil jeho ale nesla mi zase NO SIGNAL.Procák ani zakladka nemá zádny fizický poškozeni ale nefachá.Kamos se bojí mi pujcit procák abych mu ho nevypálil.Nevim co mam teda reklamovat abych neplatil manipulacní poplatek za to ze se mi vysmejou ze to funguje.Já vsázim na základku ze vypálila GPU aCPU.Co vy na to

Sorry zapomel jsem mam ASUS A7N8x-x,Athlon Xp 2200+,ATi R 9200

Senior Member
    Vliv
    273

Standardní

No, záleží na tom, odkud máš ty komponenty, pokud je to z jednoho obchodu, tak to tam dones celý, ať se starají. No a pokud chceš přijít na to co to je sám, tak bude asi nejlepší komp rozebrat na díly a po jednom je zkoušet u kamaráda. Tím zjistíš co odešlo a co ne. Ale proč to odešlo, to bude horší. Jo akorád zdroj bych u kamaráda asi raději nezkoušel, možná to způsobyl on, ale to uvidíš až to vše proskoušíš.
    IBM ThinkPad T40

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Citace Původně odeslal Ištván
    No, záleží na tom, odkud máš ty komponenty, pokud je to z jednoho obchodu, tak to tam dones celý, ať se starají. No a pokud chceš přijít na to co to je sám, tak bude asi nejlepší komp rozebrat na díly a po jednom je zkoušet u kamaráda. Tím zjistíš co odešlo a co ne. Ale proč to odešlo, to bude horší. Jo akorád zdroj bych u kamaráda asi raději nezkoušel, možná to způsobyl on, ale to uvidíš až to vše proskoušíš.
    Mě se nechce spálit něco kámošovi,grafiku sem už reklamoval na Kladně,a zejtra pojedu do Alzasoftu tak tam asi vemu zakladku procák a asi zdroj.Problém je že oni za funkční věc účtujou 200Kč za vyskoušení.A já nevim jestli je zdroj v prdeli ale nechci ho skoušet abych nevypálil kamoše.Životní dilema!!!!!!!!!Jo a ješte neco jak se dokonale za základky vymaže informace o tom že to bylo taktovaný??Stačí vyndat baterka?

Senior Member
    Vliv
    273

Standardní

No, stačí Clear CMOS a ta baterka to bude 100% vymazáno všechno. Jo, já jsem nemyslel že máš něco cpát do tvý desky, naopak, měl jsi skusit tvoje věci (ne desku a zdroj) u kámoše, v jeho desce. To by nemělo nic udělat.......
    IBM ThinkPad T40

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

No, stačí Clear CMOS a ta baterka to bude 100% vymazáno všechno. Jo, já jsem nemyslel že máš něco cpát do tvý desky, naopak, měl jsi skusit tvoje věci (ne desku a zdroj) u kámoše, v jeho desce. To by nemělo nic udělat.......
    No když sem skoušel procák tak to pípalo ale nenajelo to a kámoš se taky bál o svuj komp.Ramky taky chodeji,Grafika na tý moji desce nejde skoušel sem strejdovou Geforce,ten zdroj mam u bratranka aby mi zmeril kolik z nej leze napětí.Tak doufam že máš pravdu a nezjistěji taktovíní!!!!

Senior Member
    Vliv
    273

Standardní

Citace Původně odeslal tomsalieri
    No když sem skoušel procák tak to pípalo ale nenajelo to a kámoš se taky bál o svuj komp.Ramky taky chodeji,Grafika na tý moji desce nejde skoušel sem strejdovou Geforce,ten zdroj mam u bratranka aby mi zmeril kolik z nej leze napětí.Tak doufam že máš pravdu a nezjistěji taktovíní!!!!
    No jestli je ta deska v.... tak to ani nikdo zjišťovat nebude, protozě by to bylo asi hodně moc složitý na nákladný. Navíc to vymažeš, takže bych se toho vůbec nebál. Jo, pokud koukne na CPU a bude na něm znát, že si ho málo chladil, (třeba) tak je to něco jinýho a to bys asi neuspěl..... ale takle nikdo nic nepozná.......
    IBM ThinkPad T40

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

NA procesoru vůbec nic znát neni,koukal sem na nej i takovym tim detskym mikroskopem a porovnával s tim samym ale 100 procentně funkčnim.Ten zdroj sem přivez zrovna od bratranka a všechny výstupy maji správný napětí akorát místo 5V je tam 5,18V a místo 12V je tam 11,89.Tak to je snad v pohodě.Zdroj reklamovat nebudu,zejtra vemu do Alzasoftu ten procák a základku a at si poradeji.Hlavně aby mi dali novej.Docela absták na FAR CRY.Tak díky drž mi zejtra palce

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Tak sem byl v Alzasoftu skoukli to a vzali si to do reklamace.tak to snad vyreklamujou a daji mi nový.

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Tak dneska byl táta v alzasoftu a reklamovali mi to.Dali mi místo Athlona XP 2200+ thoughbred novýho THORONA 2200+,a základku ASUS neměli na skladě tak mi dali MSI K7N2 Delta=takže sem si docela ploepšil oproti ASUSU A7N8X-X.Konečně budu moct pařit,zejtra jdu pro grafiku.Bylo to prej základkou.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání