Citace Původně odeslal Jiri Drak
Mam ted doma jak cascadu od Radka, tak bloky od K&P a ucinnost tech bloku je hodne podobna. Testoval jsem na dvou CPU a to TB2600+@2.4+GHz a Barton2500+@2.3+GHz (velmi vyhrevny kousek). Vcore jsem zkousel max. na 1.95V. Teploty pri fulload jsou u obou prakticky identicke (+/- 1C), ale oba procaky mi bezely primestable vzdy o kousek vysse (20-30MHz) s blokem od K&P a take jim na to stacilo i o 0.025V nizsi Vcore. Radkovo blok jsem mel v PC asi mesic (samotny), K&P mam asi 14 dnu (prvni tyden jen na CPU pro porovnani, ted uz vcetne chipsetu a grafiky, ale vodu stejne uchladim prakticky na stejne teploty). Prime mi posledni mesic bezelo skoro denne, pri vsech moznych nastavenich, tak myslim, ze to celkem dokazu porovnat. Stavim sice teprve sveho prvniho vodnika, takze si nechci hrat na recenzenta, ale hodlam si nechat blok od K&P, ktery se mi osvedcil o fous lepe. Samozrejme je mozne, ze za jinych okolnosti, by to mohlo byt i jinak. Sam jsem zvedavy jak dopadne recenze na PCT.

Sestava: NF7, cerpadlo Hydor S30II, radiator od Ertyho (mimo case) + 2x12cm FAN (cca 6V), teplota okoli 21-23C, voda 26-28C, CPU v prime pri max. primestable frekvenci/1.9V 51-52C. Case je zatim otevrena, protoze na ni jeste provadim nejake upravy.
Pane recenzente jake jste pouzil cerpadlo? Prutok vody?