Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Instalace záplat ve složce Windows

Standardní Instalace záplat ve složce Windows

Můžu nějak dostat z PC instalace aktualizací, které mi na instaloval WindowsUpdate(tm)? Zkoušel jsem si najít program, kterej spouští instalaci nových záplat: je to wuauclt.exe, ale ve složce Windows je jich víc a ještě s jinou velikostí. A ani jeden mi nešel spustit. Co s tím? Mám dial-up, a tak stahovat všechny aktualizace při instalaci systému je dost náročné. Dík předem

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ja osobne to delam tak, ze si najedu do mikrozofti baze a tam si ty zaplaty stahnu. sice nevim zdali mas w2k ( ale protoze wxp nesnasim ) > http://www.microsoft.com/downloads/r...ayEnglishAlso=

a muzes zacit. preji prijemny zbytek pristiho tydne
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

No to je taky možnost, ale radši bych to dělal tak jak jsem psal. Jsem línej, tak windows udate je dobry. Šlo by to nějak?

Standardní

Pred instalaci se nekam aktualizace ukladaji, staci zjistit kam
    %windir%\Installer nebo TEMP?
    Staci to pri pristim Windows Update zjistit. Myslim, ze se to tady psalo, ale nechce se mi to hledat.

Edit: http://www.cdr.cz/a/4222
    A jeste jeden dred - http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=56189

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Je to WUTEMP, vždycky jsem ho během stahování a instalace našel na rootu nějakýho disku (C:, D
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Je to WUTEMP, vždycky jsem ho během stahování a instalace našel na rootu nějakýho disku (C:, D
    Jo, jenze tam je to jen docasne - nez se to automaticky nainstaluje (pak se hned smaze), nicmene nejake zbytky vidim i v "c:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\..."

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Nešlo by to nějak?
    Zajed do X:\DOC&SET\UCET\Local Settings\Temporary Internet Files

kde
    X je systemovy disk
    DOC&SET je adresar s profily, casto Document and settings
    UCET je nazev uctu, pod nimz si dycky delal update, casto Administrator

a nech hledat vsecky .EXE. Pokud pouzivas IE pouze na windows update jako ja, tak vsecky EXE soubory co najdes jsou stazeny zaplaty . Pokud pouzivas IE, najdes spoustu bordelu.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

Podle mně je jistota, tahat si ty záplatičky jednotlivě jako soubory z windosáckých stran.

Já už mám takhle stažený 2 záplatičky a doufám, že víc jich na XP nebude potřeba .
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Standardní

Citace Původně odeslal Lord Owl
    Podle mně je jistota, tahat si ty záplatičky jednotlivě jako soubory z windosáckých stran.

Já už mám takhle stažený 2 záplatičky a doufám, že víc jich na XP nebude potřeba .
    Jenom 2? Vzdyt ja jich mam asi 30.
    LOL

A proc myslis, ze to je jistota? Nikdy nenatahas vsechno, co je opravdu k dispozici, to ti rekne nejspolehliveji snad jen windows update. A vytahat si ty EXE soubory z adresare Temporary internet files, to snad neni problem, ne? TC, alt+f7, *.exe, hledat...presunout si je jinam a mas to.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

[quote="howard"]Vzdyt ja jich mam asi 30.
    A proc myslis, ze to je jistota? [quote="howard"]

Jedinou jistotou, je stahovat toho od Wokenářů co nejmíň.
    Na co by mi proboha bylo 30 záplat, nebo přiblblý ServicePack
    Stáhnu záplatu na konkrétního červa a je vyřízeno.
    Nemám rád, když něco za mně dělá automat, tak si to vyhledám.
    Čert ví, co do těch záplatiček Billovi kámoši přidávají.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Standardní

[quote="Lord Owl"][quote="howard"]Vzdyt ja jich mam asi 30.
    A proc myslis, ze to je jistota?
    Citace Původně odeslal howard

Jedinou jistotou, je stahovat toho od Wokenářů co nejmíň.
    Na co by mi proboha bylo 30 záplat, nebo přiblblý ServicePack
    Stáhnu záplatu na konkrétního červa a je vyřízeno.
    Nemám rád, když něco za mně dělá automat, tak si to vyhledám.
    Čert ví, co do těch záplatiček Billovi kámoši přidávají.
    LOL
    cetl si nekdy, co ktera zaplata opravuje?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání