@ T613

ale jo, mám kámoše, který je dost fajnovka a vyloženě si libuje v tom, když může něco zdrbat a říct mi do očí, že "no to je děs"... a u case uznal, že je to čistá práce, proto už mi v podstatě nemá kdo narušit sebevědomí.. musím říct, že ten kámoš sice nedělá modding, ale staví přístroje a vždy to má uňo ňuňo...

málo lidí si staví bednu sami a řeknu Ti, aWerOOnova se mi moc nezdála, velká bílá krabice a nesymetrické okno (ale to se spoustě lidí líbilo), ta Tvoje má něco do sebe, vidět to moje matka, tak se bojí invaze mimozemských technologií každopádně podle mě (a toho, co vidívám na internetu) zas tak jednoduché udělat pěkný panel, pěknou díru pro LEDku, atd... po stránce designu a kvality technického zpracování zas tak jednoduché není... u aut je to ještě viditelnější, když člověk vidí ty jezdící slátaniny (ale už jsem na srazech viděl pár EXkluzivních Š120)...

Já si každopádně na case nikdy nenapíšu "PAUL VAN DYK", ale docelas mě s tím o té katodě dostal, když už o tom mluvíš, dám sem odkaz na videíčko, kde jsem ten blázinec zdvojnásobil... a PS: METALLICA je super
--------------------------------------
http://www.calver.cz/luke/pc/images/devilfx01.wmv 440kB video se zvukem, 2x neon + music scanner (kamera nezabírá atmosféru, docela dobře to strobuje v místnosti)
--------------------------------------

@ Kazdic

tak tohle jde, já jsem viděl na netu jen takové škaredé plastové, ty z odkazu by chtěly lepší foto, ale materiál by mohl být ok