Citace Původně odeslal Kil
a co tu chces poradit, to treba porste pretestovat, napalit novy korektny bios a hotovo, mam ti napisat ,ze daj default hodnoty zozen si inu grafiku aj pamet, popripade aj proc, odpoj disky a testuj....a ked sa dozvies co s tym je tak napis...
[no flame]Chytrlolíne, třeba čekám na lidi, kterí tohle znají a vyřešily, nebo vědí o čem mluví jako SPEC... takže díky za tvé vyčerpávající přispění do diskuze, a radši sem nechoť.

2SPEC: BIOS sem ještě neflešoval, mám aktuální již od počátku. Ale s tím DUALem máš pravdu... po testování pamětí(Martymu odešla, tak jsme ji zkoušeli u mě), zničeho nic se objevilo logo, které jsem ta flashnul už dávno a od reset CMOS se tam neukazovalo(bootup logo bylo na DISabled) a najednou si ho zapnul, takže máš recht, děla to na 100% Dual Bios....

Jenže jaksi se s DB teprve seznamuji, takže jak zjistim z jakýho biosu bootuju? Předpokládám, že to bude v menu toho Dual biosu(nebo jak se to jmenuje.)

Jinak ten Watchdog mě taky napadl, vlastně jako první, prostě jsem si říkal, že tam je nastavenýho něco, co není OK, ale po Clear CMOS to dělalo pořád (100MHz FSB atd... prostě nekonfliktní nastavení)