Citace Původně odeslal hr
Citace Původně odeslal Hnoj
http://3rsystem.co.kr/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=2

Taxem si nakonec koupil tenhle Už sem vykrojil bok a až ho přelakou tak ho nafotim a dám sem
To si spravil chybu. Tiez ked som si ho kupoval sa mi zdal solidny ale po dlhsej dobe sa ukazal ako nekvalitny sunt. Jednak uz od zaciatku v nom chybali take pliesky hore v 5.25 poziciach aby clovek nemusel srobovat obidve strany - to som si vsimol az ked si ho nedavno kupil kamos. Dalej vzadu kde je ten 8 cm fan pod zdrojom na odsavanie z casu by mala byt aj diera na 9,2 cm fan ale nieje napriek tomu ze v predu pod diskom je aj na 8cm aj na 9,2 cm fan. Kamos ma vzadu aj na 9,2 cm fan. Dalej nedavno sa mi pokazil ten lcd v predu na zobrazovanie teploty - proste tam zrazu chybaju niektore palicky. Pokazilo sa tlacitko na zmenu otacok ventilatoru - vnutri v nom sa zlomil taky pliesok takze uz je len okrasu, potom sa niekedy vypinaju ventilatory sami od seba - zrejme zlomeny kabel. Celkovo ma tento case velmi sklamal ale aspon uz viem ze ked nabuduce budem kupovat novy tak radsej priplatim a kupim si nejaky poriadny.
Mám ho a nesúhlasím s tvojim názorom.

1) NeonLight sa vyrábal postupne v rôznych verziách. Tvoje nemá veci, ktoré popisuješ - no a čo. To si si mal pozrieť, keď si ju kupoval. To je to isté, ako keby si sa rozčuľoval, prečo tvoje trojdverové kupé nemá 5 dverí

2)Pokazený LCD nenadávať reklamovať. V mojej verzii nebol vôbec - rátal som s tým a dal som tam LCD 2x8 znakov - presne tam pasuje.

3) pokazilo sa tlačítko - skôr pokazil som si tlačítko, nie? Ide o bežný spínač - GoTo rádioamatér a kúp si nové.

4) zlomený kábel - viď bod 3). Ešte som nevidel kábel, ktorý by sa zlomil sám od seba.

Jediné, s čím sa dá súhlasiť je to, že keď si priplatíš tak si môžeš kúpiť lepšiu case. Ale to platí pre akýkoľvek model.