me to dela taky, jedu takhle uz pul roku, PC od site ale odpojuji minimalne, s D900 mi to tusim nedelalo (jenze sem nesel nad FSB 180), nejsem si jisty jestli to delalo s Applebredem pokud sem mel nizke FSB
1)po odpojeni od site, po zapnuti nenajede,
2)po prvnim resetu najede, ale to co vypisuje bios pri postu jsou nesmysly (napr. FSB 200 RAM 460 apod.) ve skutecnosti to hodi FSB i RAM na 166 - tohle mi prijde jako nejaky bug biosu, protoze me to delalo na poslednich 3 biosech co sem mel
3)po druhem resetu vse OK, a pak pokud neodpojim PC od site tak bootuje normalne
mozna ti pomuze zvysit Vcore, me osobne nepomohlo, a i kdyz necham CPU jen na 2000 pri 1.84V, pricemz zvlada pri tehle voltazi 2250, a 2100 pri 1.75V
u sebe ale vidim problem ve slabem zdroji, trochu mi lita Vcore 1,84-1,856 , a taky +12V a +3,3V, trochu se prehrivaji i mosfety, osobne si myslim ze pri FSB nad 190 uz by to chtelo pasivy na mosfety
btw.: este mam jednu zkusenost a to ze pri zmene FSB, nasobice, Vcore, Vdimm, a casovani RAM, pokud zmenim vice z techto polozek najednou, tak pri ukladani nastaveni uz PC neresetne, musim to udelat manualne, a pote se nekdy opakuje situace viz. 2) - tohle me delalo uz i s mirne pretaktovanym D900