Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Mozna vychytavka?!

Standardní Mozna vychytavka?!

Tak jsem zase uvazoval a mam otazecky.Videl jsem skrin CMstacker a ta umoznuje pouzit 2 zdoje,tak men napadlo ze kdyby se dal sehnat nejaky 400W zdroj,ktery ma maximalni hlucnost pri 100 procentnim vytizeni 21db a kdybych ho pouzil ciste na napajeni desky a komponent a druhy ten samy samostatny na grafiku+vodni chlazeni vseho tak by ten komp byl neslysitelny a pri tom docela levny!Co vy na to?Procet jsem hodne recenzi zdroju,ale nenasel jsem zadny ktery by to splnoval.A nebo je to blbost a 2 zdroje budou delat vetsi hluk nez kdyz tam hodim jeden Tagan 480W,ktery ma sice maximalni hlucnost 28db,ale i tak je podle nejlepsi ze vsech!?Nejlepsi by bylo kdyby se grafika napajela primo ze zasuvky-mysli ze to mnela Voodoo 5.

Standardní

mno tak napajeni primo ze zasuvky zadna karta pokud vim nemela
    co se tyka spojeni zdroju tak zaprve nevidim duvod proc bys proboha msuel mit 2x40W ... co ams za sestavu
    a za druhe je tu problem se zemi,nekde se to tu tusim uz resilo....
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Ta skrin je delana tak ze tam muzes dat 2 zdroje.Ja chci maximalni ticho.Komp si budu kupovat,ted pisu na kompu ktery jede nonstop cely rok-Athlon 1Ghz,hlucnost tak 50db!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsem zvedavy kdy odejde,jede uz 3 roky nonstop!!!!!!!!!

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

tolik vykricniku zduraznuje co?
    jinak je to totalni kravina, dva zdroje maj vyznam jedine pokud mas napriklad peltiera.. jinak je to IMHO nanic a kdyz uz bys investoval do 2x 400W zdroju tak se ti spise vyplati bezvetrakovy zdroj co ted nabizi CC...

jinak nechapu naco chces na vodnika zvlastni zdroj? na vetrak na vymenik?
    .

Standardní

jako moji sestavu tahal 300W zdroj chlazeny vetrackem na 5V takze slyset totalne nebyl a to ma myslim zravejsi sestavu nez athlon 1GHz
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Ja to myslel na napajeni komponent 1 na gafiku a druhy na zbytek,deska,HDD atd.Jinak budu si kupovat Prescotta.Ten 1 GHz je v kavarne z ktere pisu.Mne se jedna o hluk napajeciho zdroje,pokud vsechno chladite vodou tak je to jedina vec ktera dela hluk kromne hadru-to uz se da taky vyresit a DVD-to se jeste neda vyresit.

Standardní

Prostě na to zapomeň, kup si co nejlepší JEDEN zdroj ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal xmen
    Ja to myslel na napajeni komponent 1 na gafiku a druhy na zbytek,deska,HDD atd.Jinak budu si kupovat Prescotta.Ten 1 GHz je v kavarne z ktere pisu.Mne se jedna o hluk napajeciho zdroje,pokud vsechno chladite vodou tak je to jedina vec ktera dela hluk kromne hadru-to uz se da taky vyresit a DVD-to se jeste neda vyresit.
    uff.. no asi tak, zdroj se da naprosto jednoduse ztisit, kdyz koupis Fortrona s 12kou fanem tak ten fan jednoduse prepajis na 3,3V vetev, kdyz mas cokoliv jinyho tak to bud resis vetrakem s kvalitnima loziskama kterymu srazis otacky, nebo to muzes udelat jako ja ze si tam ten 120mm fan dremmelem modnes...
    .

Standardní

Proc zapomen,nefungovalo by to?Jaky je teda nejtizsi zdroj na svete?A jak se jmenuje ten tichy zdroj co maji v CC?Ad Prokop co kyz nejsem tak dobrej jako ty,chci jen koupit,namontovat a jet.

Vliv
    294

Standardní

Proc zapomen,nefungovalo by to?Jaky je teda nejtizsi zdroj na svete?A jak se jmenuje ten tichy zdroj co maji v CC?
    proste nato ZAPOMEN

nejtissi zdroj na svete to je celkem rozporuplne ne?? ale IMHO bude nejtissi ten co je v te komplet heatpipe chlazene skrini od Zalmanu..

HLEDEJ
    .

Standardní

Citace Původně odeslal Prokop
    Proc zapomen,nefungovalo by to?Jaky je teda nejtizsi zdroj na svete?A jak se jmenuje ten tichy zdroj co maji v CC?
    proste nato ZAPOMEN

nejtissi zdroj na svete to je celkem rozporuplne ne?? ale IMHO bude nejtissi ten co je v te komplet heatpipe chlazene skrini od Zalmanu..

HLEDEJ
    No asi tak - poslys - tvuj kompl jako zere 800W, ze tam chces 2 zdroje?? To tam mas za tim koncovy stupen vysilace s vodou chlazenou elektronkou?? Myslim, ze ne... Proboha lidi - vzpamatujte se...
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Standardní

Mne se jedna o to kdyz zapnu nejakou gamesu tak grafiku zacne napajet ten druhy zdroj-protoze zacne zrat automaticky hodne energie,procak zacne taky zrat atd.Podivejte se treba na GF6800Ultra proto tohle resim,nechci zazit ze kdyz zapnu treba HL2,Doom3 a dalsi hry ze se mi automaticky zvedne hluk produkovany kompem chapete?!Jinak mam rad vykricniky.

Standardní

Hluk TC větráků nesouvisí přímo s odběrem, ale s teplotou ...

Kup si pasívní, nebo vodou chlazenej a máš klid, jsem zvědavej, kolik jsi ochotnej za svojí touhu po tichu vypálit
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Mne se jedna o to kdyz zapnu nejakou gamesu tak grafiku zacne napajet ten druhy zdroj-protoze zacne zrat automaticky hodne energie,procak zacne taky zrat atd.Podivejte se treba na GF6800Ultra proto tohle resim,nechci zazit ze kdyz zapnu treba HL2,Doom3 a dalsi hry ze se mi automaticky zvedne hluk produkovany kompem chapete?!Jinak mam rad vykricniky.
    Jestli sis nevšiml, tak pro GF6800Ultra už stačí mít jenom 350W a pokud chceš tichý a výkonný zdroj tak si kup Enermax 465W, ten ti bude stačit a a ano je opravdu tichý pro rýpaly

Standardní

Asi pujdu do SilentMaxxe ale ma jen 1xSATA,neni to malo?Jinak za ticho jsem ochotny priplatit 20litru.Ted mam jeste dilema jestli ma cenu vrazet prachy do 550DDR nebo staci 500DDR.Vodnika kupuju RBX Danger Den max KIT.

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    291

Standardní

pokad chces tichej zdroj taxi kup tenhle nebo tenhle
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

Senior Member
    Vliv
    279

Standardní

Resil jsem podobnej problem, mel jsem v planu zapojit paralelne 2x250W, ktery by byli chlazeny pouze pasivne. Jediny co ti k tomu muzu rict je, ze je to blbost. Za cca 3400Kc sezenes Enermaxe 460W a ten bez problemu pokreje pozadavky na napajeni tvyho kompu.

nejaky info:
    http://www.burningissues.net/how_to/power/psu.htm
    http://www.ocforums.com/vb/vb/showth...threadid=88976
    http://www.procooling.com/articles/h...ween_psu_s.php
    http://www.themodfathers.jolt.co.uk/...n=show&id=6124
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání