Zdravim,
chystam se neco udelat s hlucnosti PC, tak uvazuji o koupi noveho vetraku na procesor. Mam AMD Barton 2500+, tu novejsi serii, takze je zamceny. Neni taktovany a ani ho do budoucna taktovat nehodlam.(tak na 90%) Doted jsem pouzival BOX chladic (48C/56C - klid/zatez pri prumernych 3900ot.)
Jak jsem procital forum, zjistil jsem, ze nejlepsi je dnes asi Zalman 7000AlCu. Ale ten by se mi do casu zrejme nevesel, jak jsem na to tak zbezne koukal. (mam EPOX 8RDA3+ a case AOpen H600B) + mozna by to bylo i zbytecne pokud nebudu pretaktovavat ?
Jako docela dobry se mi jevi Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 2. Je pomerne tichy, ale co jsem tady tak cetl, tak nekomu moc nechladi (coz se mirne zlepsi po "lapovani" zakladny) nekomu jo. Zajimalo by me, jak by stacil na toho Bartona ...
Muzete mi prosim poradit, jaky chladic vybrat? Nebranim se ani jinemu typu ... Nejlepe nekdo, kdo ma s danym typem zkusenosti.
Diky
P.S: Jeste jsem zapomel dodat, ze se chystam vyhodit ten vetrak+pasiv na northbridgi a soupnout tam Zalman ZM-NB47J. Uz jednou jsem reklamoval ten aktivni vetracek, kvuli tomu ze vrcel a ted zacal znova.