Citace Původně odeslal Jezevec
Citace Původně odeslal Lukas-SVK
Citace Původně odeslal NOD
no zakon ti to jasne hovori takze mozu tvrdit co xcu je to jedno lebo sud by aj tak prehrali.
A keby ti nepriznali reklamaciu , sudil by si sa pre jeden procesor??
Samozreme zakon je zakon , myslim ze by to asi mohlo zaujimat Cesku Obchodnu Inspekciu.(Alebo ako s to u vas vola).
Ano sel, uz z principu a proto, ze misto aby to me investovali 2k Kc (novej CPU, odepisou jako ztratu do nakladu) je to takhle prijde na takovych 20k Kc (soudni vylohy, pravnici, cas, doprava ...). Pro pravnika to jsou velmi snadno vydelane penize.

Edit: Move to §
No zalezi od toho kto vyhra sudny proces , ale povedz mi ty by si sa vzne tahal po sudoch koli 2k procesoru?Si uvedomujes co to vsetko obnasa ?
To by som chcel vydiet ako by si toto vsetko koli 2000sk podstupil.
AKo by si si napriklad urobil cas v praci na vybavovacky a papierovacky.

Myslim ze povedanie , pripadne ukazanie prijamo zakona by stacilo..
Taky podobny pripad ohladne 2k cdromky sony , v kt sa rozprsklo cd a znicilo cdromku.
Stacilo povedat nebol slovensky navod, nebolo nikde po slovensky napisane ze treba vkladat kvalitne media a pod.
A aj ked bola na prednej strane nalepka kt na to priamo upozornovala ale bohuzial v anglictine .. a samozrejme anglicky neviem ani slovko..

Ale stacilo ukazat zakon a hned bolo vsetko vybavene.. ale osobne by som uz dalej nezachadzal..dalej to uz prestava mat vyznam .. ked starosti s tym spojene budu vacsie ako cena noveho cpu..

Tot moj nazor.