YY mam. je to pekna bedna ale ma dve chyby. je mala. a za druhe disky musim mat na jednej ksande ... tie cdromy su od diskov tak daleko ze nemozem dat tie disky na ine ksandy. inak je to ok. plechy fajn, dost tazko sa do nich reze (okno mi trvalo 5 hodin hehe). umiestnenie tych 2 120mm vetrakov je vyborne. horny taha vzduch rovno od CPU a ten spodny paradne fuka na vsetky disky (teplota mi isla dole o 10C bezia@6V). svinaren je tiez ze sa neda vytiahnut doska na MOBO... a kedze je tam v okoli zdroja a cpu malo miesta tak vymena chladica je strasny vopruz... tak pre toho kto furt meni chladice resp. CPU (mne sa to stava obcas) tak ten bude bohovat pri akejkolvek instalacii nejakeho chladice s tuhou pritlacnou sponou pac dostat tam srobovak a trafit ho do ocka je fakt zaberak...
cize vyhody : super umiestnene vetraky + system ich upevnovania (netreba ani jeden srob a drzia fest). dalej celkovo treba pouzit asi 8 srobov (4 zdroj a 4 doska). celkom fajn vypada.nic mi tam nevibruje vsetko pekne drzi. cena
nevyhody : tie co som pisal. + upevnovanie kariet v zaslepkach. rakosnici si to asi zle vyratali a nedolieha mi radeon do zaslepky (trci asi tak 0.5cm, v agp slote je nadoraz) cize ked ho tam tym mechanizmom upevnim tak mi to asi o 0.5cm ohne celu fosnu v strede... nejak to neriesim, ked to buchne tak to buchne, ale predsa to len ti rakosnici mohli vyriesit lesie...