Pri prerabani prociku na mobile athlon konkretne odomkynani nasobicu az do 24 som zarezal moc hlboko a poskodil cesty veduce v puzdre procesoru. Kedze som sa nemienil zmierit s tym ze procik je death pokusil som sa ho opravit. To sa mi podarilo postupnim smirglovanim, az som sa dostal na vrstvu spojov kde rez koncil. Su tam rozrezane 4 cesty ktorych hrubku niesom schopny odhadnut.
Tu je nie moc kvalitne foto http://www.vymenik.szm.sk/procik.JPG
Cesty som spojil zastruhanou ceruzkou a procesor v pohode facha. Problem je ze po tyzdni niekedy dvoch sa kvalita spojenia zhorsuje, pocitac sa resetuje az jedneho dna nenabehne vobec. Potom musim spojenie zgumovat a naciarat na novo co je riadna otrava, nehovoriac ze automaticky tvrdy reset uprostred prace vie dost vytocit. . Mam v umysle to prerobit pouzitim vodiveho laku ritelook sl69. Problemom je ze neviem ci sa daju s tym lakom urobit tak tenke spoje aby som spojil iba prerusene cesty. Mohol by sa niekto kompetentny kto ten lak pouzival vyjadrit ci s pouzitim lupy, spendlika pojde urobit cesta o hrubke 0,5 mm?