Heh , a to si myslite ze to kolisanie siete budete vidiet pomocou klasickeho multimetra?Si nemyslim, zatial som taketo ocividne kolisanie nevidel NIKDY. Mozno ze budu nejake odchylky , ak niekto vypne/zapne spotrebic ale to je vzdy este v norme.
Dovolena ochylka aspon tu unas je myslim -+10% z nominalneho napatia(tj 230V), ale samozrejme aby sa udrzalo to napatie v normalnych prevadzkovych hodnotach tak hned za trafostanicou bude vacsie U ako niekde ovela dalej.

Ohladne tej pracky , to myslis vazne ,ze ti pada winamp a windows , ked zapnes pracku?
Hm cudne.

Edit: Jeho oci, som zabudol co som vlastne tymto chcel povedat , ze nemyslim ze problem bude v elektrickej sieti , skor by som povedal nieco v pc.

Ohladne siete , ak je to vsetko podla noriem(z ich strany) ,( a sam vidis aky rozdiel mozes mat nadol/nahor )tak je to vsetko ok , a rozvodne zavody nebudu nic riesit, a to ani v pripade ak mate v podnajme elektricku sustavu nesplnajucu normy.
Podla novej normy tusim max na jeden zasuvkovy obvod 10 zasuviek , vykon 3520W
Nad 1200W samostatny obvod a istenie a tak dalej a tak dalej.
Aj tak ti nic ine nezostava nez zkusit iny zdroj , ine umiestnenie , pripadne mozno UPS , pochybujem ze si koli PC kupis novu pracku , a kez uz , odporucam spotrebice energetickej triedy A(najnizsia spotreba)