No tou paskou by to neslo. Ono to na tom obrazku nieje dobre vidiet ale tie cesty su ozaj strasne tenke. Ono to vyzera asi nasledovne vzdy je tam kusok kovu (stvorec) a nad nim je pruzok plastu ktory je hruby ako ta cesta, nad tym je cesta, potom zase plast a nad nim stvorec kovu a tak stale do kola. Tie kusky kovu zrejme nemaju ziadny vyznam lebo su od ostatnych ciest odizolovane kuskami plastu. Dneska som dostal napad ze by som zobral velmi jemny a maly kusok smirglu a pomalicky by som z kazdeho toho kuska stvorcoveho kovu aspon 0,5 cm odsmirgloval cim by som okolo kazdej prerusenej cesty vytvoril dostatok priestoru na bezproblemove spojenie aj s mierne trasucimi sa rukami. Nepriemne by bolo keby tie stvorceky kovu spajali cesty smerom cez vrstvy rovnobezne z pinmy procaku aj ked to je dost nepravdepodobne. Pre ludi co sa cuduju preco si nekupim novy procik - nejde mi ani tak o peniaze tie su na poslednom mieste ale ide o to ze dneska sa uz dost tazko zhana procesor s unlock multiplikatorom a navyse tento proc je pomerne dobry kusok a ide solidne nataktit a je mi ho luto len tak polozit do policky.Původně odeslal xbungie