Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Gf4ti 4200 64mb Inno3D

Standardní Gf4ti 4200 64mb Inno3D

Kamoš má tuhle grafárnu ale má jeden problémek karta si jede jak chce..
    Někdy prostě jede 20min a komp zatuhne někdy 2hodiny a pak zatuhne to se děje v 3D ve 2D klidně celej den a nic takže se karta asi přehřívá ale jak je možný že někdy po 20minutách a někdy po hodině?? to je přece divný ne? poradtě čím jí pomoct protože už je celkem bezradnej... Dík moc Ladron...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Nemusí bejt Gk pokud má NForce2+neznačkový paměti tak to může bejt tim .... Zkus zvýšit voltáž pamětí na 2.8V zhoršit časování ... Zvýšit teplotu procáku .. Zkusit jinou kartu ve fošně a pokud je to Gk flashnout jinej bios ... Neblbnou textury nebo tak -> podtaktovat? Pokud zamrzne obraz tak podtaktuj jádro pokud sou artefakty tak paměti .. atd .. Snad někdo poradí líp :/ ..

[NTB]AMD Turion X2 1.8 | ATI Mobility Radeon HD 2600@ |250GB space | 2GB DDR2 | DVD±RW/RAM DL | Win Vista Home Premium 32bit| Microsoft .:: 3DMark03*10,4k. 3DMark05*6,5k. 3DMark06*3,4k. ::.

[PC] Duron 1.8@2.2 | A7N8X-X (nForce2) 1.0.0.9 | Ati 9550GE@R9600Pro |160GB space | 512DDR | Sony DWQ30A | DVD Toshiba | SB Live! 5.1 | Repro 4.1 FPS1600 | Video Wonder Pro III | 350W | WinXP Professional SP2| Microsoft 4.0A | 19" LCD Hyundai B91A| hp psc 1215 | .:: 3DMark01SE*13k. 3DMark03*3,7k. 3DMark05*1,5k. ::.

Standardní

říkám že je kamoše... a zkoušely sme to na více mašinách a všechny komponenty jsme střídaly řekl bych že je to grafikou...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Bohužel mám s Inno Ti 4200 taky takové zkušenosti a to na desce Asus.Nesekne se celej PC,ale jen obraz v 3D.Je slyšet normálně zvuky ze hry a pod.
    Nepřišel jsem na to čim to je.Paměti jsem taky otestoval a v pohodě.Je to více méně náhodný.Někdy je to i hned po zpuštění hry.
    Bios do ní nejde (z jiný karty),protože má jinou velikost.To jsem už zkoušel.Je pravda že Ti 4200 dost topí,ale že se sekne i hned po startu hry??

Ovladačů jse vyzkoušel taky mnoho.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

takže si asi nepomůžu :/ fakt nejde přeflešovat bios??

Standardní

Zkoušel jsem z jiných karet,a velikost byla jiná.Ale juknout na to múžeš.Třeba jsem dělal chybu.Zkoušel jsem to Wfflashem a psalo mi to jinou velikost biosu než je na kartě.Nvflash jsem netestoval.Takže to neni na 100%.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

Tak mě každej říká že je to naprd

Standardní

Jo to me dela taky...hodne se to da videt v Need for speed: hot persuit 2, nevim taky cim to je..delalo to GF4MX, R9000PRO a taky i moje Ti4200, zda se mi jako kdyby ta hrala nejak pretezovala GPU a to se pak prehralo..nevim..mozna by stalo za to abych si zase nahodil vodnika aspon na grafiku...jestli to nebude tim...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

skus podtaktit pameti, tohle mi delala jedna TNT2 gdyz sem ji tam urval nejakou soucastku
    Intel G3258@4 GHz, CM 212+ (+NF-F12), Asus z87-k, 2x2GB DDR3-1600, MSI HD5870 Eyefinity 6 Edition 2GB, Kingston HyperX 3K 120GB, WD 10EALX(+ZM-2HC1), X-Fi Titanium, SONY AD-5280S, Logitech G5, TT Armor+ MX, Seasonic S12-620, Dell U2412M

Standardní

to sem zkusil ale dela to i na normalnich pracovnich frekv...tak nevim...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Xfantasy
    Bohužel mám s Inno Ti 4200 taky takové zkušenosti a to na desce Asus.Nesekne se celej PC,ale jen obraz v 3D.Je slyšet normálně zvuky ze hry a pod.
    Nepřišel jsem na to čim to je.Paměti jsem taky otestoval a v pohodě.Je to více méně náhodný.Někdy je to i hned po zpuštění hry.
    Bios do ní nejde (z jiný karty),protože má jinou velikost.To jsem už zkoušel.Je pravda že Ti 4200 dost topí,ale že se sekne i hned po startu hry??

mě dělá to stejný, podtaktování nepomáhá a čím je silnější zdroj tím to dělá častěji, s tímhle má tady problémy víc lidí a zatím nikdo nepřišel na to jak to řešit
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Standardní

Citace Původně odeslal Xfantasy

jasnej pripad tohle mel i kamos kupoval jsem mu a7v600 (driv mel msi745 a pohoda)a hry mu zacal zatuhavat , win sli v pohode ale jakakoliv 3d aplikace a kous , tak jsem zkouseli a menili vsechny dily atd a nic nepomohlo a vis co to bylo? ta mrcha a7v600 mu davali jiny napeti do karty ! a zacala se brutalne prehrivat proto se to vzdycky pri 3d kouslo , tak jsme flashli bios a uz to jede v pohode !!
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

no koukam ze s touhle kartou melo vic lidi problemi kamosovi se taky po nejakym casu zacalo stavat!!Tak to poslal na reklamaci a tam mu rekli ze karta je v poradku a ze asi bude problem v chlazeni pritom chlazeni mel dobry.Zkousel to u kamose a tam to taky neslo.Takze se vlastne nic nevyresilo.Je to divny
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

Citace Původně odeslal Fleak
    no koukam ze s touhle kartou melo vic lidi problemi kamosovi se taky po nejakym casu zacalo stavat!!Tak to poslal na reklamaci a tam mu rekli ze karta je v poradku a ze asi bude problem v chlazeni pritom chlazeni mel dobry.Zkousel to u kamose a tam to taky neslo.Takze se vlastne nic nevyresilo.Je to divny
    jak pisu vejs nemusi to bejt chlazeni ! vim o 2 pripadech kdy ta deska mnela problemy s ti4200 !
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    takže si asi nepomůžu :/ fakt nejde přeflešovat bios??
    http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=45487&highlight=
    muzes zkusit docela jsem se potrapil
    a musis ji fakt chladit

obr1
    obr2
    obr3

a ofukuje to 80 vetrak

EDIT: tak jede na 280/580
    Rodíme se nazí, mokří a hladoví. A od té chvíle to s námi začne jít z kopce. | Fuck the system, here is the sound system! | eMO má mámu, eMO se má.
    || DFi LT X38-T2R | intel C2D E8400@9x400 1.15V (EIST & C1E)-on | Corsair 4x2048MB PC6400 C4DHX | LeadtekWinFast PX8800GTS TD@770/1780/2200 ||
    || ASUS DRW-1814BLT | WesternDigital WD1002FAEX | NEC MultiSyncLCD2470WNX ||
    :: ABiT BX133-RAiD :: iNTEL PIII-S 1400 :: iNFiNEON 3x256MB :: ASUS G4Ti4600 deluxe :: CREATiVE CT4810 ::

Standardní

MOCNÝ LEXA MOCNÝ DĚKUJU ZKUSÍM VYPADÁ TO DOBŘE!!!

Standardní

3OBRÁZEK MĚ NEJDE no nevím jak jsi to tam přišrouboval ale zkusím chladit co to dá! a pak se tě eště po ICQ zeptám na to flašování

Standardní

Mal som doma ti4200 128Mb ale bolo to nieco hrozne bolo ju treba podtaktovat a orginal chladenie vobec nestacilo musel som prirobit pasivi na ram ale aj tak to strasne kurilo dal som to prec ved to bolo akurat topne teleso
    MB:Asus A7N8X Water Cooled CPU: AMD Barton MP 2600+ @2530MHz 11,5x220 1.8V RAM:Apacer/GoodRam DualChanel 1GB CLK2.5 6,4,4 2,8V VGA: Manli Radeon9550 400/250 @ 480/265 3Dmark03-3600b HDD: IBM Hitachi 160Gb LAN: 3COM 3C905TX CD-ROM: Asus Cd-S520/A4, DVD LG GSA-4120B Zdroj: Q-TEC 450W Dual Fan MONITOR: Dell P790 BC: Planet BM-500 NOVA-žigul-Homemade Bloky-PVC

Standardní

ja bych nahral novej bios a drivery ke karte

Standardní

Taky mam neco k tuhnuti GF4Ti:
    Koupil jsem si pred 14dny Gainwarda GF4TI 4200 -8x a uz od zacatku to obcas tuhlo. Nekdy prosel 3D Mark 2001 v pohode, nekdy se rozpadnul obraz do kosticek a vytuhnul komp. Po tom vytuhnuti zaclo blbnout i 2D. Menil jsem ovladace, cpal to do jinyho kompu...porad to blblo.
    A pak jsem zkusil trochu povolit sroubek, kterej ji drzel u casu, a trochu s ni zahejbal. Od ty doby mi bezi 4-tej den naprosto v pohode a bez jedinyho padu.
    Jediny ci me napada je nejakj blbej kontakt v AGP.
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Standardní

možná za to může právě těch 128 MB, radši bych koupil 64MB, rozdíl jak v ceně, tak ve výkonu je malý.

časy se mění a my s ním

Standardní

Tak moje radost byla predcasna...zas mi to parkrat zablblo. Ale pozoruju, ze to dela jen nekdy a jen kdyz po delsi dobe zapinam PC, kdyz to neblbne hned po startu, tak muzu nekolik hodin klidne parit a pohoda.
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání