Also , nove poznatky. Po prve disk sa neprehrieval , kamos nan fukal 80 cooler a bol studeny. Pocul som ale zaujimavu tezu , ze ak su dva disky na kabli pripadne disk+cdrom , nesmu byt ako cs cable select , ze to je pricina , preco to blbne. Lenze kamosovi to blblo uz predtym ako to tak dal. Tak neviem.Bolo to rozdelene aj na 100+100gb , ako zalozny disk a blbo to. Teraz to ma kamos na ntfs a nahodene na tom xp a zaujimava vec .raz mu to startuje rychlo a raz velmi pomaly a ked uz ide tak disk opcas chrapci ako keby spracovaval strasne vela malych suborov. Neviem.

Stym cable select u mna , mam iba jeden disk+cdrom dohromady , ostatne disky su samostane a ten disk co mam s cdrom mam cable select a cdrom je slave. Tak ja cera som pocuvol kamosa , ze to musi byt master , dal som master a uz mi nenabehol system. Vypisalo poskodeny subor system32/hal.dll. Tak som vypol pc , disk dal spet na cs a secko islo ako ma byt. Tak neviem. Tamto co radil misha , uvidim ci skusil dozviem sa az po obede , nakolko on doobeda nerobi , potom podam dalsie poznatky.
Zatim dik