Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: existuje Router s RJ45 a BNC ?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Uz to slape

Konecne sit i internet jede.
    TV po koaxu neposilam , zatim jen prepojuji, ale staci mi to.

Zapojeny je to:

Kabelovy modem -
    8-portovy HUB + BNC typ:EH800A-
    HUB-RJ45--1PC
    HUB-BNC--(50ohmterminator_redukce BNC-RF_catvkoax75ohm- redukceRF-BNC_50ohmterm)--2PC

na 1PC mam nastavenou prvni IP adresu pridelenou od Karnevalu
    na 2PC mam nastavenou druhou IP adresu od Karnevalu

Jeste co mam nastaveny (to je hlavne pro me ):
    nastavit sit.kartu v: Ovladaci panely_Sit_ProtokolTCP/IP_
    adresaIP+Maska podsite
    KonfiguraceDNS_poradi hledani DNS+Domena
    Brana

Standardní Existuje Router s RJ45 a BNC ?

Hledal jsem u vsech moznych prodejcu HW, ale switch/hub s RJ45 a BNC se mi nepodarilo najit. Potrebuju totiz propojit BN segment site se RJ45 segmentem. Nevite nekdo o nekom, kdo ho prodava? Bazar nechci, protoze v levnejsich hubech pry odchazeji zdroje nebo se prehrivaji.
    I pes ma svuj den .... a dnes je ten den a já jsem ten pes.

Standardní Re: Existuje Router s RJ45 a BNC ?

Citace Původně odeslal Iguaner Zobrazit příspěvek
    Hledal jsem u vsech moznych prodejcu HW, ale switch/hub s RJ45 a BNC se mi nepodarilo najit. Potrebuju totiz propojit BN segment site se RJ45 segmentem. Nevite nekdo o nekom, kdo ho prodava? Bazar nechci, protoze v levnejsich hubech pry odchazeji zdroje nebo se prehrivaji.
    Switch uz z principu switche s BNC nesezenes A bazaru se neboj, ja sem koupil 24 portovy 3com za 200 a vubec se neprehriva a jeset navic je do racku treba na aukru maji 8 za 200 a je to taky 3com http://www.aukro.cz/item129982391_3com_hub_8_tpm.html
    AthonXP Palomino 1500+@2000+ ; MSI KT3 Ultra2 ; 256 MB DDR RAM 333 cl2 ; LEADTEK GeForce IV Ti 4200 64 MB VIVO; Barraccuda 80GB; QUANTUM 12 GB DVD AoPen 1040 PRO; CD-RW Cyber drive 32/12/48; Sound Blaster 128 PCI

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání