Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: problem s displejem u notebooku

Standardní problem s displejem u notebooku

mam problem s starším notebookem zkousel jsem na nem zmenit nastavení barev z 256 na 24 (bit) podotykam ze notebook je starsi kousek ,ale v menu tato moznost byla a notebook. mi vypnul a nejsem schopny ho za žadnou cenu vubec rozjed nevi neekdo jestli se to neda nejakym zpusobem resetovat na puvodni nastavení vyrobce neco jako resetovaní biosu je to starší kousek od philipse model ADP-45CB prosim poradte zkousel jsem jej zapnout pres muj monitor ale on se rozjede a hned vypne jsem uplne bezradny

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: problem s displejem u notebooku

Zkus najit baterku (CMOS baterku) a vyndat ji.

Standardní

ty myslis napajeni to jsem udelal a pocitac sice jede (slysim ventilator ale nejak pomalu podle mne ) a displei ani tuk skousim tam zapojit svuj monitor ale to nereaguje vubec to se musi jeste nejak nastavovat aby ho to vzalo nebo to detekuje samo

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

Nene, mysli vyndat baterku od biosu aby se resetoval. Ale na to budes muset mozna ntb rozebrat.

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

diky us jsem to rozebral a jede to super diky vsem je to vyreseno

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání