Citace Původně odeslal Ogre
Oki, jste si tak jisty ze to nemuzu poslat pomoci PPL nebo DHL, u ktery mam vetsi jistotu ze uhradi skody a ze si vyzvedne zasilku primo u me, protoze jinak to musim dopravit na postu... a 30 kg v ruce nepotahnu, je jasny ze posta ma expresni balikovou sluzbu (jestli se tomu tak da rikat), ale prece jenom u DHL a PPL mam vesti jistotu.

Me spis slo o to, ze kdyz se budu soudit tak vas hodka sezeni u pravnika vyjde na 500 Kc, teda kdyz do toho nepujdete sam a kdyz vam daj skodu k nahrade tak se jiste odvolate, stejne tak bych se odvolal, kdyby mi ji neuznali a naklady stoupaji, az naklady vystoupaji dejme tomu na 10 tisic za meho pravnika (domluva o uctovani misto normalni sazby sazby zvysene) se na to vybodnu a necham si uznat treba jen telefonovani... mno a kdopak pak zaplati soud a moje naklady spojene se soudem, no prece prodejce... mno a ja se pak sabnu s pravnikem pul na pul a naklady se mi stejne proplatej. Mno vy v ten cas straveny u soudu nebudete moct obchodovat, nemateli naskok a jak si budu uzivat vasich penez... jo a naklady na vaseho pravnika... to je na vasi ucetni kam je da...

Uz jenom proto, bych se snazil jako prodejce proplatit cestu a domluvit si lepsi podminky s dodavatelem, vyrobcem, ale tam jste holt vazni Obch.Z. a ve smlouve muze byt skoro vse co clovek chce...
Mejte se fajnove

Porad tu ale nikdo nevyhrabal prakticky pripad...?? Rozhodnuti soudu atd...
vy to muzete poslat, cim chcete, treba PPL ( pokud mate s nimi smlouvu ).
Ohledne soudu - Jde o to, co by Vam uznal soud a co ne. Ja to nevim, takovy pripad jsem nemel, ale me slo od zacatku o to, ze nelze proplatit cokoliv - proto je treba neadekvatni tech 2K za cestu, atd..