Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Připojení s Telecomem

Standardní Připojení s Telecomem

Používám připojení Tiscali a asi před dvěmi měsíci jsem si u Telecomu zaregistroval paušál internet na doma. Používal jsem ho jenže asi poslední dva týdny se nemohu přes toto číslo napojit. Modem vytočí číslo a začnou ozývat vysoké tóny z modemu a nepřipojím se. Přes Tiscaliho je to v pohodě. Volal jsem na Telecom a tam mi nijak neporadili. Nevíte někdo čím to může být? Díky. Začalo to ze dne na den.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Zrusit pripojeni a nastavit ho znovu.

Standardní

Ahoj Kirku ,díky moc za to že jsi se mi snažil pomoc, ale tohle jsem už zkoušel. Je to hrozný. Vlastně Tiscali vytočí v pohodě. A Telecom číslo je správné se nepřipojí. Teď nevím co si o tom myslet. A když volám na Telecom že mám tento problém nic neřeší. Tak nevím co si o tom myslet. Každopádně jdu instalovat znovu systém.

Standardní

Zatím používám Internet NaDoma asi tak týden, ale nemám s tímto žádné problémy. Jaký druh připojení máte? Já mám ten nejdražší (surfování mimo špičku, o víkendech a svátcích) a ve špičce se přes číslo "1022971103322" připojit nelze.

Standardní

Pokud se nemuzete ripojit vecer na tohle cislo staci smazat 1022 a mit cislo jen od 97a dal. Volal sem kuli tomu na linku a tam me tohle rekli.
    Ja mam jinej problem, pres tohle pripojeni nelze parit? Proste kdyz se treba pichnu na GZ vubec me to neukaze ping natoz aby me to pustilo do hry s klasickym ISDN se pichnu v pohode a parada nevite jestli je to nak umyslny nebo proc to dela?
    Macbook Pro 2011 15" QuadCore = 2.0GHz; APLE Cinema 27" + 5x LED LCD LG 24" power by i-tec adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání