Zkušenosti mám takové:
S200, S330, i320, i350, i550, i560 - do všech prodávám Crododille. Zatím mi šly na reklamaci 3ks i320. Všechny reklamace OK. Servis nic neříkal o alt. inkoustu, asi ani nemohl, protože cartridge č.24 se plní otvorem, který v nich již je. Do i550, i560, i850, i865..... se musí vyvrtat otvor a ten pak přiloženou zátkou ucpat. Tam by servis říkal určitě něco jiného. Ale jak jsem říkal, ve smlouvě to máme ošetřené, tak z toho obavy nemám. Někdo tomu důvěřuje, někdo ne. Jsme chudší kraj (Vysočina), tak převažuje ta část lidí, co plní.
Co se týče kvality, já se svojí i850 mám zkušenosti takové: když fotku vytisknu, tak barvy jsou mdlé a nehezké. Až ji nechám uzrát (min 24h) vše vynikne. Srovnával jsem to s i560 a výsledek je takový, že i560 měla výtisk křiklavější, ta moje mdlejší. Po 2-3 dnech byly oba výtisky stejné a k nerozeznání - ještě, že jsem si je vzadu popsal![]()
Nakonec na stránkách Canonu se píše o fototisku, že to chce cca 15min na zaschnutí a cca 24h na uzrání. Holt inkoust s fotopapírem chemicky reaguje.

Odpověď s citací