Citace Původně odeslal Ištván
Citace Původně odeslal Radim Štěpanec
Citace Původně odeslal Ištván
Nevím, proč se Pan Štepanec pořád ohání tím, že mám tupaměť 3/4 roku. Mám ji asi 3 týdny........ Ten rozhovor tak moc arogantní není, byl to jen test kvality CC, tak se chová normálně rozčilený průměrný člověk, když zjistí že mu prodejce upírá náhrady na které má právo. Stále si ale myslím, že CC patří k lepším prodejcům...........
Ja vysvetloval, ze pochopim rozhorceni kupce, kteremu se pokazi vec po 14 dnech. Neco jineho, pokud se vec pokazi treba po 3/4 roku, tak jsem to popisoval. Nicmene je to asi take o slusnem chovani

Edit : Ted jsem prochazel tvuj prvni prispevek a chtel bych vedet, jak by sis byl schopny nechat proplatit cestu na postu a tvuj cas. S tou pujckou porad nevim, to by musel resit soud
Jistě že je to také o slušném chování, ale především je to o § !!!!!!

Jasný?

V tom jak vidím má 95% lidí i prodejců velký mezery.
Me jde o to, ze s pristup k zakaznikum byl v CC hodnocen jako kladny a bezproblemovy. Pokud jsi ale prisel ty takhle, tak se ten "ton" obchodnikum urcite nelibi, sice " nas zakaznik, nas pan ( sluzebnicek, skoro otrok )", nicmene vse ma sve hranice. Takze pokud nechces cekat, zajed si do Prahy, vymeni ti to na pockani a proplati ti cestu. Nicmene je chapu, ze se jim nelibi tvuj pristup ala " pujcim si pamet, to mi proplatite a taky muj cas a cestu na postu....., vy vsichni jste hloupi "