Citace Původně odeslal monsoon
Citace Původně odeslal Mil17
Citace Původně odeslal Miiisa
No, ale co ta vymena tiskovejch hlav Kdyz budu pouzivat neoriginalni naplne a po..e se mi ta hlava tak u HP jen vymenim cartridge, ale Canony sou v p...
Nehci se Tě nejak dotknout, ale do fototiskárny neopužívat originální náplně mi příjde jako hovadina... Gdyž sem si to zkoušel, tak to vůbec nebyl takovej vobraz a ty barvy jako gdyž tam je originál a ještě k tomu originál papíry.

Mám Canon S820 a naprostá spokojenost.
Je to vazne tak spatny? Co to bylo za znacku refillu?
KMP, Crocodile. gdyž to bylo na tom fotopapíře Canon PR-101 tak to vůbec nemělo ty barvy co před tím. Jinak u Canon S820 nějak rychle odchází tiskové hlavy při nepoužívaní orig.příslušenství (náplně), třeba u těch obyč S200 tak ty na ně tisknou a nic, ale u S820 docela rychle (cca 6x naplnění) ale třeba jsem měl špatný kousky. na trhu je hodně firem co se zabývají refilama... chtělo by to mít čas a všechno to zkusit, ale já tisknu na orig.canon, protože gdyž si spočitám kolik ušetřím na náplnich, tak se mi to nemuže vyplatit.

Edit: něgde jsem viděl takový hezký graf, kde byla vidět kvalita refilů vůči originálu, jak si na tom refily od různých firem vedou, jak pak vypadá výsledek, kolik se dá na ně vytisknou stránek atd... ale bohužel si nevzpomínám kde... jenom vím, že se to srovnávalo s hp