Citace Původně odeslal Dale1
mam athlona 2000+ a v 3dmarku 2003 mi dava 4900 bodov.....ma zmysel flashovanie biosu? a kde ho stiahnem?

frekvencia procesoru mi bezi zhruba na urovni 1800, nieviem ci je to slusny vykon....podla ostatnych testov, by karta mala bezat na urovni od 5500 vyssie.....
neviem ci ju mas pretaktovanu, ale moja rada je jasna, kup si ak mozes aj neboxovany Barton 2500+ k tomu poriadny chladic Thermaltake Silent Boost, aby to stihalo chladit na to hodit pod zdroj vetracik ked chces mat skrinu zavretu pripadne, ale ja ti odporucam otvorenu skrinu bez vetraku, a das pocitac na 3200+ co je oproti 2000+ narast pekelny,
grafku taknutu dufam mas, na 450-780(820) jadro-pamete, ide skoro kazda MSI 5900xt, niektore ovela menej, niektore viac(ako kazdy overclocking), takze pusti sa do toho, inak aj ked mas akokolvek taknutu grafku tak pri prvom teste ta bude brzdit vykon processora, pretoze tie lietadla v 3dmark03 potrebuju dobry processor aby to slo rychlejsie, a jedna vec, kamos nahodil original ovladace 44.03 od MSI co boli na cdcku ku karte, akonahle sme nahodili 53.03ky tak sa mu skore zvysilo o 1000bodov ako tu bolo spomenute