Cau muzete mi nekdo prosim poradit jak na nacitani matice v Jave, pri pouziti grafickeho rozhrani(trida awt)?
Zkousel jsem uz spoustu veci, tohle je moje posledni verze, ale porad to nejede(melo by to fungovat tak ze kazde zadavane cislo napisu do TextFieldu t, potvrdim ho tlacitkem a ono se ulozi do matice, ale nebranim se ani jinym navrhum reseni)
Tohle je ta nacitaci trida:
Toho System.out... si nevsimejte, to jeste predelam, ted musim vyresit aby fungovalo to nacitani, show je metoda pro vypis te matice, pom je dvourozmerne pole, jak uz jste si jiste vsimliKód:class Nacti implements ActionListener { private int cislo; private TextField t; public Nacti(TextField t, int cislo) { this.cislo = cislo; this.t = t; } public void actionPerformed(ActionEvent e) { // try { int k = 0; for (int i = 0; i < pom.length; i++) { for (int j = 0; j < pom[i].length; j++) { System.out.println("Zadejte prvek matice: "); t.select(k,k+1); pom[i][j] = Int.parseInt(t.getSelectedText()); System.out.println(t.getSelectedText()); k++; } } show(pom);}![]()
Diky vsem za rady