Citace Původně odeslal Champion
Citace Původně odeslal ___TUROK___
Citace Původně odeslal G_R_E_E_N
Citace Původně odeslal ___TUROK___
Citace Původně odeslal G_R_E_E_N
ze by locknutej bios?
Je to mozne, ale dost se bojim tam dat novy. Vlastne ani nevim jakej soft se k tomu pouziva a kde bych nasel unlocknutej bios
Dejme tomu, ze bych se do toho pustil a nahodou tam nahral spatnej bios a karta by nenabehla, jak to resit?
tak by si tam zase vratil ten starej
No jo, ale jak to udelas, kdyz ti karta nenabehne(tzn. nerosviti se ti obrazovka pri spusteni)?
skus pozriet tu .. aj ked je to flasovanie biosu na 9800 ale postup je ten isty
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...asc&highlight=
Vše jsem si pročetl a po úvahách a neúspěchu u různého softwaru jsem se rozhodl, že teda taky asi flashnu bios a tak jsem si přečetl článek o flashování tady na overclockingu a na přtaktování a usoudil jsem, že asi nejbezpečnější bude si zálohovat starý bios, upravit frekvence v editoru a nahrát ho tam zpět (než-li tam rvát jiný bios). Jenomže, když jsem chtěl zálohovat bios, tak mi to hodilo akorát nějakou hlášku a konec, záloha se neprovedla, takže teď už fakt nevím jak to řešit a to jsem postupoval přesně podle návodu na přetaktování.cz.

P.S. Když jsem si přečetl, kolik jsi nahrával biosů do karty a jak jsi to málem p....l a nakonec to dopadlo dobře, tak se nedivím, že si říkáš champion.