a kua, tohle sem resil taky, i s tim pokusem o reinstall a nic, ale uz si moc nepamatuju, kazdopadne

KT600 ma bug.....s ovladaci co sem dostal k desce se stavalo, ze po vypnuti prostě docházelo k poškození njakých dat a při zapnuti windows proste najizdel scandisk, opravoval soubory, az jednou taky nenajel a musel sem reinstallovat. Pak zas, prisel sem i o polovinu dat. Vyresili to az novejsi ovladace 220c nebo d myslim, aktualni jsou e.
Jinak co se týče toho že to nechce detektnout, mam bohužel takový pocit že to bylo zrovka když jsem přišel o ty data. Prostě jsem měl rozhozený systém souborů, a windows byl z toho trochu mimo. Musel jsem formátovat disk. Možná se ale mýlím. Zkus ty aktualni ovladace, nebo i puvodni. Pokud nepujde, tak zkus zapnout disk do desky, ale nezapinej zdroj, najeď do oken přes jiný disk a tam do toho disku zapni zdroj, okna si ho najdou. Mi se pak stavalo že když sem chtěl na něj přepnout že chci z něj číst, tak system prostě na chvili jako by zatuh, a pak se zas rozjel. Pokud se ti to stane, maš stejny problem co sem měl já. A data se mi z toho podařilo dostat až po formátu, ale jen polovinu. Toť asi vše co ti můžu poradit. Hodně štstí