heh, ctes ty vubec ? Cet si vubec predchozi posty ? a ZB je pravnik tak asi vi co rika. Postovny vynech, proc bych to mel posilat postou a riskovat, ze to posta znici ? Kdyz to posila obchodnik me, je to jeho riziko, protoze ja to neprevezmu poskozeny, ale kdyz to poslu ja, je to moje riziko. A za tu zapujcku bych s radosti zaplatil, protoze bych to stejne dostal proplaceno od prodejce.

Presne na to, ze lidi tohle nevedi/bojej se to dat k soudu spolehaj prodejci. Znam cloveka, kterej zil par let v Nemecku a samo ze tam jsou obcas taky problemy, ale rikal, ze v pripade reklamace v 90% pripadu ani nikdo nezjistuje co a kde a okamzite reklamaci resi, protoze i kdyz obcas nekdo neco reklamuje neopravnene, prodejce tenhle pristup vyjde levnejs, nez proplacet naklady atd. Rikal, ze pristup je vetsinou takovy, ze prijde, a okamzite je nabidnuta nahrada + nejaky maly bonus jako omluva. Tim docilej toho, ze jen maly % lidi chce prachy zpet, coz by znamenalo daleko vetsi ztratu. A pres to je tam vsechno levnejsi nez tu, takze nejaky vetsi naklady asi nemaj.