Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: !MSI KT4AV(L) a 2 problemy!

Standardní !MSI KT4AV(L) a 2 problemy!

Mam desku MSI KT4AV(L) a kdyz zapnu PC tak mi deska hlasi ze nemam zapnutej CPU FAN....porad pri startu musim mackat N(no) aby se to nerestartovalo...a pak vse dokola...docela me to stve!

A taky mam Durona 1800 a hlasi mi to ze je tam 1350 kdyz v biosu prenastvim FSB tak to nenabehne ani bios..premeslel sem jestli nekde nemam prendat jumpery..ale nevim jak(mam BULK a kokoti k tomu nedavaj manuali)

Diky vsem.Jinak mi to chodi ok a myslim ze deska az se vychyta tak bude taky ok?!

Standardní

tak v biosu vypni "kontrola otacek na ventilatoru" nebo tak nejak. Je to tam a taky to musim mit vypnuty,protoze to nebery otacky kolem 1500. Mysli si to, ze se vetrak proste netoci..... a stahni si manual z netu a mrkni se, jestli je proc podporovanej

EDIT: procak podporovanej je, a co kdyz das AUTO detect frekvence a nasobice?? TAk to nahlasi jenom 1350

Standardní

tak problem s CPU FAN vyresen!-diky...ale nejak porad mi nejde rozchodit ten CPU aby fachal na skutecny hodnote 1800mhz...ja myslim ze je nejakejma tema jumperema na desce...ale nema manul takze nevim co s tim....v biosu je vsechno na AUTO nastaveny...

Standardní

tak stahni ze stranek www.msi.com.tw a vyber "global" a tam ji najdes v "MB" -> archives tu svoji, a mrkni na BIOS, treba je podporovanej az v posledni verzi BIOSu a je tam i Download manualu... snad to pomuze ma to cca 4 - 5 MB asi (jako ten manual v pdfku)

Standardní

tak bios:tam je jenom upgrade k pameti Samsung

Standardní

a co kdyz zmenim v biosu "CPU FSB CLOCK" je tam nastaveny 100....ale kdyz sem tu desku zprovoznoval tak sem tam dal(zkusil) 120...a vubec to nenabehlo..ani bios...tak sem musel....CMOS

Standardní

jo a co znamena "Spread Spenctrum" je tam nastaveny 0,25%

Standardní

tak i druhej problem vyresem....nastavil sem fsb na 133...a jede to.Diky za ten tip s tim FAN-em.

Standardní

neni zac, kdyz vim poradim Jinak s tim procakem je to jasny "Applebred (0.13um) 133/266MHz FSB" ze by to melo byt 13,5 x 133 ale hlavne, ze to uz jede ...

Standardní Re: !MSI KT4AV(L) a 2 problemy!

Citace Původně odeslal crazyape
    ..ale nevim jak(mam BULK a *** k tomu nedavaj manuali)
    Tak to si bez stezovat tam kde si ji koupil, protoze i k BULK desce musis dostat manual, a ze ja uz jich par BULK koupil, a ke kazde byl manual, aspon jedna ksanda k disku a k disketovce, a k vetsine MSI i 2xUSB s tema signalizacnima LEDkama
    edit: a hlavne CD s ovladacema
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

hmm...ja dostal desku,IDE kabely-uzky,2x usb do PCI,ATX plisek...ale manual ne...no nic uz sem si ho sthnul..ale co by clovek chtel od Alzasoftu!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání