Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: teplota 54-je to dobre?

Standardní teplota 54-je to dobre?

Mam athlon xp 2000+ a pri boxovanom chladici mam teplotu pri startu 43 stupnov a pri zatazi stupne cca o 10-11 stupnov.
    Poradte je to vela, podla mna to robi ten box, niesom si isty, poradte.
    Nepretaktovany, chystam cez leto watercooling a potom extrem.

Member
    Vliv
    277

Standardní

mne sa to zda bezne
    AMD Barton 2500+ | Spire Skive Stream II | Epox 8KRAI | 2 * 256 PQI 400 cl 2 | Leadtek A350XT | Hitachi 80 GB PATA | AVANCE B030 | Chill Innovation 400 W | Eizo FlexScan F520 | MS Wireles Desktop EE

Junior Member
    Vliv
    270

Standardní Re: teplota 54-je to dobre?

Citace Původně odeslal promecon
    Mam athlon xp 2000+ a pri boxovanom chladici mam teplotu pri startu 43 stupnov a pri zatazi stupne cca o 10-11 stupnov.
    ty teploty sou v poho a odpovidaj. Spis si zjisti co mas za jadro, protoze 2000+ se delali jeste stary palomina a to by si moc nenataktil
    Intel Pentium M 1.6GHz/725 Dothan, 512MB Ram ... support by ASUS

Standardní a jak si to mam zistit?

Pozeral som na cpu, a ziadny text tam neni(na jadre), len strieborna dosticka, a vedla sice nieco je, ale vobec sa v tom nevyznam, bol kupovany v januari v ageme. Nevie mi niekto poradit jak to zistit?

Member
    Vliv
    277

Standardní

stihani si soft cpu-z alebo AIDA32 alebo hociaky diagnosticky soft
    AMD Barton 2500+ | Spire Skive Stream II | Epox 8KRAI | 2 * 256 PQI 400 cl 2 | Leadtek A350XT | Hitachi 80 GB PATA | AVANCE B030 | Chill Innovation 400 W | Eizo FlexScan F520 | MS Wireles Desktop EE

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

no jestli to je Palomino tak je to asi normal, ale já mám Tdreb B 2200+@2400+ a při zátěži max. 51°C (chladič BOX a místo pasty Indulona )
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Member
    Vliv
    277

Citace Původně odeslal Peca-on-line
    no jestli to je Palomino tak je to asi normal, ale já mám Tdreb B 2200+@2400+ a při zátěži max. 51°C (chladič BOX a místo pasty Indulona )
    no som sice lama ale s tou indulonou to myslis vazne?

Standardní da sa to?

Da sa to zistit(druh cpu) aj cez sisoft sandra? nebol by niekto tak dobry a neposlal mi ten diagnosticky soft(cpu-z, aida32) na e-mail? mam kaaza ale ta to nenasla Please poslite mi to, budem hrozne vdacny, alebo napiste odkaz z kade to mam stiahnut. Diky moc

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: da sa to?

Da sa to zistit(druh cpu) aj cez sisoft sandra? nebol by niekto tak dobry a neposlal mi ten diagnosticky soft(cpu-z, aida32) na e-mail? mam kaaza ale ta to nenasla Please poslite mi to, budem hrozne vdacny, alebo napiste odkaz z kade to mam stiahnut. Diky moc
    kdyz uz si to mel sundane, tak cihni trebas sem http://mp3.zonebg.com/cpu/cpu.php a dle navodu tam napis ty spousty pismenek co tam sou anebo si stahni toto http://homepage.ntlworld.com/terry_butler/opn-462/ a po pouziti se dozvis co konkretne mas za cpu... ( kdyz uz to nejsi schopen poznat sam )

btw rychla napoveda
    zeleny cpu a "stribrna desticka" je ctvercova > palomino
    hnedy cpu a "stribrna desticka" je maly obdelnik > tbred A0
    zeleny cpu a "stribrna desticka" je maly dlouhy obdelnik > tbred B0
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal aragorn
    Citace Původně odeslal Peca-on-line
    no som sice lama ale s tou indulonou to myslis vazne?
    Jo je to tak, nedávno sem se v tom hrabal a potom sem zjistil že doma nemám žádnou pastu. Někde tady na foru sem čet že se ta Indulona dá v nouzi použít a tak sem to zkusil. Celkem mě překvapilo že to dává stejný teploty jako s tou orig. pastou. Už je tam 2 měsíce a No Problem
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Member
    Vliv
    277

Standardní

cpu-z
    tu mas link .. keby neslo daj vediet poslem na mail

Standardní

nejde mi to, prosim ta posli mi to na mail, je v profile.
    Fakt hrozne diky.

Standardní

no já teď jedu na 11x200 při 1,8V a puštěnej mam akorát chladič na procesoru, v casu mam všechno vypnutý ( lownoise ), počítám UD a teplota už 5 hodin 53°

když pozapínám všechny fany v casu, tak mi teplota během minuty sleze na 44°, ale všichni víme, jak je to s teplotou u NF7-S, že ano
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

to je furt dokola teploty 50 vam vadej pritom do tak 63 neni co resti to beru jako uplne normalni provozni teploty , od 63 vjes uz to neni ono do 70 to jde ale pak je to z mazec
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

nejde mi to, prosim ta posli mi to na mail, je v profile.
    Fakt hrozne diky.
    koukals na ten muj predchozi post? z toho jasne poznac co mas za cpu ted hned jestli si to mel rozdelane.

btw nerikej, ze nejsi schopen napsat do googlu >"cpu-z download"
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní Google

ja to skousel cez kazaa, google sem neskousel, ale uz mi to jedna dobra dusa poslala na e-mail. Vsem diky.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Re: Google

ja to skousel cez kazaa, google sem neskousel, ale uz mi to jedna dobra dusa poslala na e-mail. Vsem diky.
    pre boha, ty ludia su dneska ale lenivy
    napr http://software.hwupgrade.it/dett/862.file
    tam mate hned download uprostred , keby to hladal niekto iny este

Standardní dakujem pekne

Fakt ti dakujem, bol by si sa cudoval aky som ja nelenivy, radsej nesud, aby si nebol sudeni

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání