mpeg scissors potreboval na to, co mel 123 Audio Video Merger sotva za pul minuty vic nez hodinu a nakonec to stejne nabezelo. Navic je taky jeden z tech, co maj tu nemravnost, ze se nezeptaj, kam se maj nainstalovat a proste drze se nacpou do "programu".
Zato ten Boilsoft vypada velice slibne. Zda se, ze prece jenom po Americe existuje jeste dalsi. Na MPEG bezel perfektne, zatimco 123 Audio Video Merger ma vic nez primitivni obsluhu (i kdyz tak zla taky neni), tahle nema zavadu a program pracuje stejne bleskovym tempem. Prechody nejsou sice tak 100%-ne perfektni, vetsinou (ale ne vzdy) je tam vlozen 1 prazdny obrazek - je ho videt, ale vcelku nerusi; za to aspon podle dosavadnich zkousek na rozdil od 123 Audio Video Mergera pracuje spolehlive. Na WMV potrebuje ovsem pridavny softver, ktery zase potrebuje aspon W98SE a tu mam na jinym HD, nez jsem instaloval tohle, takze to zkusim az priste.
Navic je k tomu obrovsky balik zjevne velmi mocnych dalsich konvertoru ap., jeden z uzivatelu to nazval takrka hackerskym softverem; ovsem to vsechno jsem zatim nezkousel. A co je nejlepsi, je to v podstate zdarma - sice se to prezentuje jako trial, je to na prodej, ale jedine omezeni je zase u nekterych programu do obrazu trial nacpe vodoznak. Zda se mi, ze ten prodej je jen obdoba toho, co dela napr. autor IrfanView, ktery dava take perfektni program jako freeware a spokojene uzivatele prosi o dobrovolny financni prispevek na dalsi vyvoj.
Doufam jen, ze me dalsi testy a uzivani nezklamou![]()