mpeg scissors potreboval na to, co mel 123 Audio Video Merger sotva za pul minuty vic nez hodinu a nakonec to stejne nabezelo. Navic je taky jeden z tech, co maj tu nemravnost, ze se nezeptaj, kam se maj nainstalovat a proste drze se nacpou do "programu".

Zato ten Boilsoft vypada velice slibne. Zda se, ze prece jenom po Americe existuje jeste dalsi . Na MPEG bezel perfektne, zatimco 123 Audio Video Merger ma vic nez primitivni obsluhu (i kdyz tak zla taky neni), tahle nema zavadu a program pracuje stejne bleskovym tempem. Prechody nejsou sice tak 100%-ne perfektni, vetsinou (ale ne vzdy) je tam vlozen 1 prazdny obrazek - je ho videt, ale vcelku nerusi; za to aspon podle dosavadnich zkousek na rozdil od 123 Audio Video Mergera pracuje spolehlive. Na WMV potrebuje ovsem pridavny softver, ktery zase potrebuje aspon W98SE a tu mam na jinym HD, nez jsem instaloval tohle, takze to zkusim az priste.
Navic je k tomu obrovsky balik zjevne velmi mocnych dalsich konvertoru ap., jeden z uzivatelu to nazval takrka hackerskym softverem; ovsem to vsechno jsem zatim nezkousel. A co je nejlepsi, je to v podstate zdarma - sice se to prezentuje jako trial, je to na prodej, ale jedine omezeni je zase u nekterych programu do obrazu trial nacpe vodoznak. Zda se mi, ze ten prodej je jen obdoba toho, co dela napr. autor IrfanView, ktery dava take perfektni program jako freeware a spokojene uzivatele prosi o dobrovolny financni prispevek na dalsi vyvoj .

Doufam jen, ze me dalsi testy a uzivani nezklamou